Spesialbygd Vinkjeller

Design og innred selv
Med vårt online innredningsverktøy kan du selv innrede vinkjelleren eller -rommet ditt. Verktøyet er enkelt å bruke, og det hele foregår i nettleseren slik at du ikke behøver å installere noen nye programmer på datamaskinen din. Programmet åpner i et nytt vindu og krever kun at du har installert en oppdatert versjon av flash.

Start med målene
Du begynner med å angi rommets mål før du velger om du ønsker én eller fire vegger. Dersom du ønsker å møblere tre vegger velger du fremdeles fire vegger og setter den fjerde veggen til 0 cm. Du kan deretter skifte farge, gulv og type vegg etter eget ønske inntil du finner noe som ligner på det du har eller ønsker i vinkjelleren din.

Dra og slipp
Du velger hvilken serie du ønsker å innrede med nederst i venstre hjørne og herfra drar du de ønskede modulene inn på siden. Angrer du på et valg trykker du enkelt på modulen igjen og drar den til papirkurven til høyre. Husk at dersom du plasserer et vinstativ i et hjørne vil den kaste skygge inn på den neste veggs hjørne. Dette indikerer hvor mye plass stativet tar i dybden; altså hvor mye plass den tar fra den neste veggen. Husk derfor å starte med det påfølgende vinstativet der hvor skyggen stopper.

Lagre som PDF
Når du er ferdig med å innrede kan du lagre bildet som en PDF-fil. Du kan også legge hele designet over i handlekurven og se den samlede pris inkludert levering. Du kan selvfølgelig også bestille om du ønsker dette.

La oss hjelpe med å innrede
Hvis du sender oss en uforpliktende forespørsel via kontaktskjemaet vårt utarbeider vi et forslag til deg i vårt online verktøy. Husk å angi rommål og hvilken serie du er interessert i. Forespørselen er naturligvis uforpliktende og helt gratis.

3D-innredning
Dersom du ønsker et mer avansert innredningsforslag kan vi, gjennom vår samarbeidspartner, tilby 3D-innredning hvor du kan se hele rommet i 3D og fra flere forskjellige vinkler. Tilbudet kan benyttes etter nærmere avtale og pris.

Innredningsarkitekt
Vi samarbeider med en innredningsarkitekt som kan lage helhetsløsninger hvor det også benyttes andre møbler/inventar - alt etter eget ønske. Ved interesse ber vi deg vennligst om å kontakte oss ved å benytte kontaktskjemaet.

Totalløsning
Dersom du ønsker en totalløsning hvor vi sørger for alt fra A til Å hjelper vi mer enn gjerne med dette. Vi samarbeider med noen av markedets beste designere og håndverkere, og sammen med dem kan vi tilby innredningsforslag, individuelt tilpassede oppstillinger av vinstativ, kjøl på vinrommet, forslag til belysning og mye mer. Kontakt oss her.

Vi er spesialister i oppbevaring av vin
Vi har lang erfaring med inventar til oppbevaring av vin, inventar som kan brukes av både privatpersoner, restauranter, hoteller, kaféer, vinforretninger m.m.. Ta en titt på inspirasjonssidene våre og se hvordan andre har valgt å innrede deres vinkjellere. Her finner du også eksempler på innredningsløsninger hvor vi har stått for det hele.{{product.Badge}}
{{::product.Title}}

:
{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}


{{product.Badge}}
{{product.Title}}
  • :

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}