Innbygging

Innebygde vinskap fullender det moderne kjøkkenet på elegant vis

Vi starter aller først med en liten forklaring: For kanskje lurer du på hva som egentlig er forskjellen mellom integrerte og innebygde vinskap?
 


Hva skiller et integrert og et vinskap for innbygging?

Det integrerbare vinskapet plasseres, for eksempel, på en hylle i et høyskap (kabinett) og måler ofte noen centimeter mindre enn selve kabinettet. 

Velger du et vinskap til innbygging behøver du i utgangspunktet ikke å tenke på skapdøren, da det typiske vinskap til innbygging måler 60 cm i bredden (det samme som standard kjøkkenmoduler) og derfor er beregnet til å erstatte et kjøkkenmodul.

Innebygde vinskap med luft i bunnen

I motsetning til integrerbare vinskap, har et vinskap til innbygging ofte luftinntak i bunnen av skapet. Flere av skapene du finner hos Wineandbarrels kommer også med innskutt sokkel, hvilket betyr at du har mulighet til å installere den normale kjøkkensokkelen din foran skapet. Dette er med på å gi kjøkkenet ditt et enda mer strømlinjeformet og elegant uttrykk. Hvis du velger en sokkel foran vinskapet må du imidlertid huske å montere en rist i kjøkkensokkelen, slik at lufttilførselen til vinskapet blir tilstrekkelig.  

Våre innebygde vinskap har alle et meget elegant design, og mange av dem er produsert for også å kunne plasseres frittstående. Med skapenes lekre uttrykk er dette en utmerket løsning hvis du vil innrede kjøkkenet, eller et annet av boligens rom, på en annerledes måte.

Bredt utvalg av innebygde vinskap

Blant vårt sortiment av vinskap til innbygging finner du skap fra anerkjente produsenter som Pevino, La Sommeliére, EuroCave og CaveCool. Vi har også eksklusive Swisscave- og Liebherr-vinskap til innbygging til deg som ønsker det lille ekstra. De fleste av modellene har standardbredde på ca. 60 cm, men vi forhandler også skap med andre dimensjoner.

Vi tør godt å nevne de 45 cm brede EVO-modellene fra Pevino – perfekt til innbygging i et litt smalere kabinett. Eller hva med de minimalistiske skapene fra La Sommeliére eller Avintage som fås i bredder helt ned til 29 cm og 14,5 cm? 

I den andre, litt bredere enden av skalaen (68 cm), finner du de meget elegante vinskapene i EuroCave Professional-serien. Her får du noen av markedets aller beste vinskap til innbygging, proppet med praktiske funksjoner, personlig tilpasset hylleinnredning og elegante designløsninger. I tillegg er vinskapene i Professional-serien meget stillegående. EuroCave Professional finnes i tre ulike høyder (96 cm, 183 cm og 219 cm).

Vinskap til innbygging og antall kjølesoner

Som med andre typer vinskap finnes de fleste innebygde modellene med enten én eller to kjølesoner. Tommelfingerregelen for hvor mange kjølesoner du bør velge er de samme som alltid: Hvis du regelmessig åpner en flaske vin eller to, har stor utskiftning i  vinskapet og gjerne vil ha forskjellige typer vin liggende klar til servering er det innebygde vinskapet med to kjølesoner et opplagt valg.

Er du vinsamler eller har planer om å langtidslagre vinen din, uansett om det er rød-, hvit- eller musserende vin, er vinskapene med én kjølesone å foretrekke. Husk også at flere av våre modeller til innbygging er innredet med visningshyller hvor du kan plassere de aller edleste flaskene oppreist eller i skråstilt posisjon . Slik kan du forvandle det innebygde vinskapet ditt til et iøyenfallende og elegant innslag i boligen – ja, litt som en elektronisk vinkjeller.

Hvis du kunne tenke deg litt rådgivning på veien står vi naturligvis til rådighet og hjelper deg med å finne et innebygd vinskap som passer perfekt til kjøkkenet ditt.
 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..