Fullend kjøkkenet med innebygde vinskap

Leter du etter et praktisk innebygd vinskap for alle favorittvinene dine? Et innebygd vinskap er den perfekte løsning for det moderne hjemmet når du ønsker å kunne oppbevare dine flasker ideelt. Wineandbarrels tilbyr et stort utvalg av innebygde vinskap slik at du kan ta godt vare på vinsamlingen din. Utforsk sortiment her.


Hva er et innebygd vinskap?

Et innebygd vinskap er en type vinkjøleskap som kan plasseres hvor enn du ville ha plassert et vanlig kjøkkenskap. Denne typen vinlagring kan bygges inn i et kjøkken eller vaskerom fordi dette lar deg enkelt få tilgang til favorittvinene dine. I tillegg gir den en fin enhet som blir en naturlig del av kjøkkenet ditt når vinskapet bygges inn i dine eksisterende enheter.

De fleste innebygde vinkjøleskap er omtrent 60 centimeter, som er bredden på et standard kjøkkenskap. Disse modellene har friskluftinntak i bunnen foran, som holder kjøleskapet avkjølt til enhver tid. Det er viktig at dette aldri blokkeres, da det kan føre til overoppheting.

Hos Wineandbarrels er våre innebygde vinskap også frittstående hvis du ikke ønsker å installere ditt nye kjøleskap som en del av kjøkkenet ditt. Disse variantene lar deg plassere vinskapet stort sett hvor du vil. Du kan for eksempel plassere den i garasjen hvis rommet er beskyttet mot frost.

Hva er forskjellen på et integrert og et innebygd vinskap?

Det integrerbare vinskapet plasseres, for eksempel, på en hylle i et høyskap (kabinett) og måler ofte noen centimeter mindre enn selve kabinettet.

Velger du et vinskap til innbygging behøver du i utgangspunktet ikke å tenke på skapdøren, da det typiske vinskap til innbygging måler 60 cm i bredden (det samme som standard kjøkkenmoduler) og derfor er beregnet til å erstatte et kjøkkenmodul.

Få et vinskap til under kjøkkenbenken

Er du spesielt ute etter et vinkjøleskap til under kjøkkenbenken? Hos Wineandbarrels tilbyr vi også mindre vinskap som passer utmerket under en benkeplate. Denne varianten blir en naturlig del av kjøkkenet ditt, kantet inn mellom skapene dine, og den gjør det enkelt for deg å få tilgang til dine mest dyrebare flasker. På den måten kan du enkelt ta en perfekt temperert flaske vin når du vil.

Fordelen med innebygde vinskap med én eller to temperatursoner

Som med andre typer vinskap finnes de fleste innebygde modellene med enten én eller to temperatursoner. Tommelfingerregelen for hvor mange temperatursoner du bør velge er de samme som alltid: Hvis du regelmessig åpner en flaske vin eller to, har stor utskiftning i vinskapet og gjerne vil ha forskjellige typer vin liggende klar til servering er det innebygde vinskapet med to temperatursoner et opplagt valg.

Er du vinsamler eller har planer om å langtidslagre vinen din, uansett om det er rød-, hvit- eller musserende vin, er vinskapene med én temperatursone å foretrekke. Husk også at flere av våre modeller til innbygging er innredet med visningshyller hvor du kan plassere de aller edleste flaskene oppreist eller i skråstilt posisjon. Slik kan du forvandle det innebygde vinskapet ditt til et iøynefallende og elegant innslag i boligen – ja, litt som en elektronisk vinkjeller.

Velg mellom innebygde, frittstående eller integrerte vinskap

Foruten innebygde vinskap tilbyr vi også frittstående og integrerte modeller. Noen av våre innebygde vinskap er også frittstående, noe som betyr at du kan bruke dem under eller ved siden av benkeplaten. Du kan også plassere din nye frittstående vinskap nesten hvor som helst – så lenge det er et strømuttak i nærheten.

Et integrert vinskap gjør at den er sømløst integrert i kjøkkenet ditt og blir en naturlig del av de andre enhetene og skapene. Flere av våre vinskap for integrering passer under bordplaten og har samme størrelse som et vanlig kjøkkenskap. De fleste av våre modeller for integrering trekker varme ut i bunnen, slik at du ikke trenger å lage spesiell ventilasjon bak eller på sidene.

Innebygde vinskap med luft i bunnen

I motsetning til integrerbare vinskap, har innebygde vinskap ofte luftinntak i bunnen av skapet. Flere av skapene du finner hos Wineandbarrels kommer også med innskutt sokkel, hvilket betyr at du har mulighet til å installere den normale kjøkkensokkelen din foran skapet. Dette er med på å gi kjøkkenet ditt et enda mer strømlinjeformet og elegant uttrykk. Hvis du velger en sokkel foran vinskapet må du imidlertid huske å montere en rist i kjøkkensokkelen, slik at lufttilførselen til vinskapet blir tilstrekkelig.

Våre innebygde vinskap har alle et meget elegant design, og mange av dem er produsert for også å kunne plasseres frittstående. Med skapenes lekre uttrykk er dette en utmerket løsning hvis du vil innrede kjøkkenet, eller et annet av boligens rom, på en annerledes måte.

Gå på oppdagelse i et bredt utvalg av innebygde vinskap

Blant vårt sortiment av vinskap til innbygging finner du skap fra anerkjente produsenter som:

Vi har også eksklusive Liebherr-vinskap til deg som ønsker det lille ekstra. De fleste av modellene har standardbredde på ca. 60 cm, men vi forhandler også skap med andre dimensjoner. Oppdag våre mange modeller av innebygde vinskap hos Wineandbarrels og finn ditt nye vinskap i dag. På den måten kan du lagre vin med akkurat riktig temperatur og fuktighetsnivå.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør