Kjøp billige vinstativ her

Er du på jakt etter et rimelig vinstativ med stor kapasitet, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten? Da bør du ta en titt på vårt store utvalg av billige vinstativ som imøtekommer enhver smak. På denne siden finner du våre rimeligste vinstativ, som passer perfekt for både små og store vinsamlinger.


Billig oppbevaring av vinflasker med våre vinstativ

Ser du etter billige vinstativ? Hvis det viktigste for deg er å kunne oppbevare mange flasker så billig som mulig, er det mange muligheter her hos oss.

Noen har en ganske pragmatisk tilnærming til vinoppbevaring. For dem handler det om stor kapasitet i et rom eller en vinkjeller som de færreste mennesker likevel ferdes i. Det avgjørende er lavkostnads vinoppbevaring målt per flaske. Det betyr imidlertid på ingen måte at du må gå på kompromiss med design og estetikk. Tvert imot. Hos Wineandbarrels har vi et stort utvalg i prisgunstige vinstativ. Ja, vi har noe for alle.

Oppdag billige vinstativer i tre

Hos Wineandbarrels finner du et bredt utvalg av billige vinstativer i tre. Disse vinstativene er både funksjonelle og estetisk tiltalende, og vil være et flott tillegg til ethvert hjem eller vinkjeller. Vinstativene i tre fra Vinikea er blant de bestselgende vinstativene til lav pris.

Våre tre-vinstativer har en solid konstruksjon som gir en stabil plassering av vinflaskene, samtidig som de skaper en elegant presentasjon. Fra klassiske modeller til moderne varianter, har vi et stort utvalg av tre-vinstativer til rimelige priser som passer til ethvert budsjett. Enten du er en vinelsker eller ønsker å gi en gave til en vinentusiast, vil et vinstativ i tre fra Wineandbarrels være en perfekt gave til deg selv eller til en du er glad i.

Få et billig vinstativ i metall

Er du på jakt etter et vinstativ som både er funksjonelt og stilfullt, kan du ta en titt på vårt utvalg av billige vinstativer i metall. Disse vinstativene er laget av holdbare og slitesterke materialer, og er ideelle for deg som ønsker å vise frem vinflaskene på en elegant måte. Vi har vinstativ i metall som kan plasseres på bordet, gulvet eller veggen, og som er tilgjengelige i ulike størrelser og design.

Enten du liker moderne eller klassiske stiler, vil våre billige vinstativer i metall være et flott tilskudd til ethvert hjem eller vinkjeller. Så hvorfor ikke ta en titt på vårt utvalg og velge din favoritt til en rimelig pris?

En klassisk vinhylle

I tillegg til vårt utvalg av billige vinstativer, kan du også hos oss kjøpe en billig vinhylle, som gir deg muligheten til å oppbevare vinflaskene på en elegant og praktisk måte. Våre vinhyller er tilgjengelige i forskjellige størrelser og materialer, inkludert tre og metall. En vinhylle er ideell for deg som ønsker å organisere vinflaskene dine på en ordentlig måte, samtidig som de fungerer som dekorative elementer i hjemmet eller vinkjelleren din.

Våre vinhylle-løsninger er også enkle å montere og bruke. Du kan velge mellom en vinhylle med plass til noen få flasker, eller større vinhylle som kan lagre mange vinflasker.

Vinstativ som gjør-det-selv-monteringssett

Hos Wineandbarrels tilbyr vi billige vinstativer som leveres som et gjør-det-selv-monteringssett. Dette er et flott alternativ for deg som ønsker å spare penger og samtidig få en unik oppbevaringsløsning for vinflaskene dine. Våre monteringssett inkluderer alt du trenger for å bygge ditt eget vinstativ, inkludert alle nødvendige deler og instruksjoner.

Det beste med våre vinstativ som gjør-det-selv-monteringssett er at de er enkle å montere og klar til bruk på kort tid. Du trenger ikke å være en ekspert på verktøy eller montering for å sette sammen vinstativet. Instruksjonene er enkle å følge, og du vil ha ditt eget vinstativ på kort tid.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør