Bra til prisen

Er du på jakt etter et rimelig vinstativ med stor kapasitet, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten? Da skal du ta en titt på vårt store utvalg av billige vinstativ som imøtekommer enhver smak.


Hvis det viktigste for deg er å kunne oppbevare så mange flasker vin så billig som mulig finner du massevis av muligheter hos oss. Mange mennesker har nemlig en pragmatisk tilgang til vinlagring, og for dem handler det om å finne et vinstativ med stor kapasitet til å ha stående i et rom hvor de færreste likevel oppholder seg. I slike tilfeller blir det viktigste aspektet med vinlagringen å kunne holde omkostningene per oppbevarte flaske så lave som mulig.

Dette er imidlertid ikke ensbetydende med at man behøver å gå på kompromiss med kvalitet, design og estetikk; nærmere tvert i mot. Hos Wineandbarrels finner du et stort utvalg av flotte vinstativ til attraktive priser - og det er helt sikkert noe for alle. 

Billige vinstativ i tre

De rimelige vinstativene fra Vinikea er blant våre bestselgere. Stativene, som hovedsakelig er laget av tre, finnes i flere forskjellige varianter og her finner du blant annet de populære innstikksstativene (Cava og Eliza) hvor du kan ta hver enkelt flaske ut uten å flytte på hele vinsamlingen.

Er du på jakt etter billige vinstativ med plass til mange flasker av samme type vin er stativene med et kryss i en kvadratisk ramme en elegant og praktisk løsning. Disse kan også stables oppå hverandre uten ytterligere montering. Modellene Lago og Elba fås i både alminnelig og mørkbeiset furu.

Kvadratiske vinstativ

Square-stativene er oppbygget som en kvadratisk ramme med ulik «innmat». Du kan få disse vinstativene med et kryss til mange flasker av samme type vin, som innstikksstativ eller med skråstilte visningshyller.

Stativene måler alle 60 x 60 cm og kan enkelt stables og kombineres etter personlige preferanser. Du finner også tilhørende sokler og plater hvis du ønsker å benytte stativene som et møbel; eksempelvis med en bordplate på toppen.

Square-vinstativene er et godt eksempel på hvordan du kan innrede vinkjelleren din elegant, stilfullt og, ikke minst, rimelig.

Vin i kasser blir til vinstativ

Hvis det er avgjørende for deg å kunne oppbevare så mange vinflasker som mulig på så lite plass som mulig finner du løsningen i våre praktiske vinkasser i tre.

Litt på samme måte som de gamle dagers ølkasser kan Alto-modellen løse oppbevaringsutfordringene dine på fantastisk vis. Legg også merke til at disse kassene kan stables oppå hverandre.

Billige vinstativ i metall

Dersom du ikke er til tre finner du også elegante vinstativ i metall hos oss. Legg særlig merke til Fina-modellen med dens store lagringskapasitet.

Gjør det selv vinstativ

Alle våre billige vinstativ leveres umonterte for å kunne sikre deg lavest mulig pris. Til tross for at du selv må stå for monteringen vil de aller fleste kunne ferdigstille vinstativene raskt og uten store problemer.

Et klassisk vinstativ

De klassiske innstikksstativene fra Mensolas er helt perfekte hvis du gjerne vil finne en spesifikk flaske i vinsamlingen din. Materialene er en kombinasjon av furu og metall og stativene leveres umonterte.

Mensolas-stativene kommer i ulike størrelser som kan settes sammen slik at stativet kan vokse sammen med vinsamlingen din.

Design din egen vinkjeller

Benytt deg av muligheten for i ro og fred å designe og innrede vinkjelleren etter egne ønsker og mål med vårt spesialdesignede innredningsverktøy her.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..