Hvitvinsglass

Hvitvin er noe som skal nytes, du skal kose deg med det og ha en god opplevelse. Nøkkelen til det er først og fremst god hvitvin. Men det er også veldig viktig at du har et godt hvitvinsglass som hjelper deg med å få den beste mulige smaken ut av det. Det er ikke så lett, om glasset ikke er godt nok, så derfor har du virkelig kommet til rett sted.
Wineandbarrels har alt du trenger for en god opplevelse med din hvitvin, og at du skal få en så god smak som mulig. Se bare på utvalget vi har, og du kan faktisk også bruke våre rødvinsglass. Det er ingenting som stopper deg fra å gjøre det, for det er mye av det samme. Det kan være visse glass som er laget kun for rødvin, eller kun for hvitvin, men det er sjeldent.
 

Chardonnay

Riesling

 


Vær sikker på at du kjøper rett

Dette er noe som er viktig i enhver sammenheng, også når det gjelder hva slags glass du skal benytte deg av. Tenk på om du er glad i store glass, eller om de mindre, klassiske variantene stemmer bedre for deg. Den informasjonen er tilgjengelig for deg, når du klikker deg på inn på de ulike glassene vi har tilgjengelig.
Da handler det bare om å ha tålmodigheten til å lese gjennom alt som er tilgjengelig der, og deretter se an hva som passer aller best for deg. For øvrig står det også på informasjonen hva slags vin glasset passer best til, noe som generelt er greit å ha klart for seg når du skal kjøpe hvitvinsglass.

Kjøp blant de beste merkene

Når du skal drikke vin så vil du ha en følelse av luksus og kanskje eksklusivitet. Ved kjøp hos oss får du akkurat det du er ute etter. Du kan kjøpe glass fra merker som:
·       Lucaris
·       Spiegelau
·       Rogaska
·       Riedel
Og det finnes andre i tillegg til disse. Kvaliteten er høy uansett hva du velger, og du kan velge produkter som er kun et glass, eller så kan du velge å kjøpe seks glass på samme tid. Det kommer an på behovet ditt, og hva du er ute etter, men det er noe som er tilgjengelig for deg.

Har du spørsmål, eller er ute etter glass som vi kanskje ikke har, ta gjerne kontakt. Vi er eksperter innen vin, og hjelper deg gjerne med å få den beste mulige vinopplevelsen!
 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør