Bli en del av Wineandbarrels

Kunne du tenke deg å bli en del av et internasjonalt firma i vekst med ambisjoner om å bli europamester i salg av vinutstyr?
Hos Wineandbarrels har vi mye å gjøre, og vi er derfor på jakt etter nye, dyktige kollegaer som kan spotte en god handel. Vi er Nordens største innenfor vår bransje og har kontor, lager og butikk i Hillerød, like nord for København. Gjennom e-handel og nettbutikk selger vi varer til kunder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Storbritannia, Nederland og Østerrike.


Ledige stillinger

Nedenfor finner du alle ledige stillinger hos Wineandbarrels.

 

 


 

Fordeler ved å jobbe hos Wineandbarrels

Hos Wineandbarrels har vi en flat organisasjonsstruktur med stor grad av tillit til den ansatte. Det betyr at du får både innflytelse og ansvar fra første dag på jobb. Slik skaper vi de beste rammene for å kunne nå målsetningen om å bli europamester på vårt felt. Hverdagen hos Wineandbarrels er preget av en uformell og respektfull tone med felles lunsj i kantinen, sosiale arrangementer og fokus på medarbeiderutvikling. I fellesskap har vi nemlig ambisjoner om å skape verdens beste team.

 

 

Møt dine kommende kollegaer

Selv om det til tider er travelt hos Wineandbarrels glemmer vi ikke det viktigste, nemlig de dyktige menneskene som danner rammene for en morsom og utfordrende hverdag.

 

Morten – innretningskonsulent

«Vi er en bedrift i vekst, og det betyr at hver dag byr på nye utfordringer. Det flate hierarkiet gjør at det er en stor tiltro til medarbeiderne, og det er utrolig gode muligheter for både faglig og personlig utvikling i firmaet.»

 

 

 

Bente - Key Account Manager

«Selgere vil bare tjene mest mulig, raskest mulig, er det ikke sånn? Ikke hos Wineandbarrels. Vi elsker å bruke tid på å rådgi, og vi setter vår ære i å gjøre en positiv forskjell for alle kundene våre. Hos oss er det de solide produkterfaringene som baner vei for de riktige kjøp. Og fornøyde kunder kommer jo veldig ofte tilbake.»
Emil – Kundeservice

Emil – Kundeservice

«Hos Wineandbarrels har vi et fremragende arbeidsmiljø. Opplevelsen av å bli sett gjør at man yter sitt beste. Det er et godt sammenhold på tvers av avdelingene, noe som gjør det enkelt å kommunisere og løse utfordringer. Hos Wineandbarrels bidrar alle til å skape en humørfylt arbeidsplass som leverer resultater.»

 


 

En internasjonal virksomhet

Wineandbarrels har kontor, lager og butikk i Hillerød, like nord for København. En raskt voksende del av salget skjer imidlertid på internasjonale markeder som Sverige, Norge, Tyskland og Storbritannia. I løpet av en helt alminnelig dag på kontoret vil du derfor høre det bli snakket om det siste innenfor vinutstyr på flere forskjellige språk..


 

 

 

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos Wineandbarrels?

Les mer om Wineandbarrels´ historie eller kontakt oss via lenken under.

 


 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør