Tre

Eksklusive og håndlagede vinskap i høy kvalitet.


På denne siden finner du et stort utvalg av eksklusive vinskap i massivt tre. Alle skapene er håndlagede etter stolte tradisjoner og bygget av komponenter i høy kvalitet. Dette er med på å gi produkter av uovertruffen og gjennomført kvalitet.

De flotte og tidløse vinskapene er et imponerende skue som enkelt kan integreres i boligen. Her får du et vinskap du kan være stolt over og som du kommer til å bli glad for i utallige år.

Vinskapene er et elegant og eksklusivt møbel til deg som elsker vin og som ønsker å oppbevare og presentere den på den aller beste måte.

Vårt sortiment av vinskap i tre inkluderer både små skap til deg med den lille vinsamlingen og store skap med plass til både vin, sigarer, skinke og delikatesser.

Vinskapene i tre lages med flere kjølesoner i seksjoner. Det betyr at det ikke er flere kjølesoner i samme seksjon, men én kjølesone i hvert av skapenes seksjoner. Dette sikrer optimal temperatur og luftfuktighet til den enkelte seksjon og at det ikke oppstår store temperaturvariasjoner rundt omkring i skapet. Du kan derfor med sikkerhet oppbevare dyr vin og eksklusive sigarer uten at modningen går for hurtig eller at tobakken tørker ut.

Konstant temperatur og luftfuktighet sørger også for at aromaen bevares. Du kan derfor være sikker på alltid å kunne by gjester og/eller kunder på et perfekt temperert glass vin hvor all duft og smak kommer til sin rett.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør