Til vinkjelleren

Alt du behøver til vinkjelleren der hjemme.


Hvis du har din egen vinkjeller trenger du å vite kjellerrommets luftfuktighet og temperatur for å kunne oppbevare vinen din på best mulig måte. Korrekt oppbevart vin kan lagres i mange år og til og med bli bedre og bedre med årene.

Luftfuktigheten i en vinkjeller bør ligge mellom 55% og 75% og temperaturen bør være på 10-11 grader. Luftfuktigheten er viktig for å unngå at korkene tørker ut og blir utette. Er det for fuktig i rommet risikerer du at etikettene på vinflaskene løser seg opp og blir uleselige.

For å måle luftfuktighet og temperatur i en vinkjeller behøver du en hygro- og termometerstasjon. Våre kvalitetsprodukter gir deg informasjon om klimaet i rommet og om det gir de beste forutsetningene for å oppbevare vin.

Vår kombinerte klokke og hygro-/termometer passer helt perfekt til vinkjelleren der hjemme og holder deg konstant oppdatert om rommets aktuelle temperatur og luftfuktighet. Dermed kan du enkelt kontrollere at klimaet der hvor du oppbevarer vinen er ideelt og lagre vinen din i årevis.

Dersom du har din egen vinkjeller har du muligens bruk for vinstativ, reoler og/eller vinmøbler. Du finner naturligvis et stort utvalg hos oss og du finner mange spennende produkter under Vinstativ.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør