Det finnes mange innredningsmuligheter hvis du ønsker å oppbevare vin i et vinstativ og forskjellen er stor avhengig om du har behov for å lagre få eller mange flasker.

Nedenfor presenterer vi noen overveielser du bør gjøre deg før du bestemmer deg for hvilket vinstativ du ønsker.
 

Design

Skal vinstativet kun ha en praktisk funksjon som lagringssted for vinen eller skal stativet plasseres et sentralt sted i hjemmet og derfor være flott å se på?

Kanskje er det estetiske mindre viktig for deg hvis du har planer om å plassere vinstativet et sted hvor verken du eller andre kommer så ofte mens andre ønsker å vise frem både vin og vinstativ.

Design og hva som anses for å være pent er det mange meninger om. Kikk deg derfor godt omkring og vurder selv hvilket stativ du liker best og som samtidig oppfyller dine behov og ønsker.
 

Lagringskapasitet

Dersom du har behov for å oppbevare store mengder flasker finner du kanskje et egnet vinstativ i VINIKEA-serien vår. Skal stativet være mer eksklusivt bør du ta en titt på vinstativene i RENATO-serien.

Kanskje har du en særlig stor samling av flasker i et eget rom eller kjeller med plass til mange vinstativ? Hvis så er tilfelle anbefaler vi WINEREX- eller RENATO-stativene våre.

Foretrekker du noe enkelt, stilrent og rimelig finner du utmerkede alternativ i løsningene til Square. Disse vinstativene er svært stabile i kraft av de kvadratiske kabinettene som kan innredes på flere ulike måter. Med vinstativ fra Square kan du derfor innrede vinkjelleren din nøyaktig som du ønsker.

Innstikksstativene fra Mensolas passer perfekt til deg som har planer om å la vinsamlingen vokse. Mensolas-stativene fås i seks forskjellige størrelser med en kapasitet fra 9 til 72 flasker. Disse stativene kan også, ved hjelp av enkle beslag, monteres sammen slik at du kan bygge en hel vegg av klassiske og tidløse vinstativ.
 

Ikke alle typer flasker passer like godt i forskjellige vinstativ

Forskjellige vinprodusenter rundt omkring i verden bruker ulike typer vinflasker og de fleste av våre vinstativ er designet til Bordeaux-flasker, for øvrig den mest benyttede flasketypen i verden. Mange av stativene kan imidlertid også benyttes til andre flasketyper (Bourgogne, Rhône, Alsasce, Champagne, osv.) og de fleste alminnelige helflasker (75 cl) får plass i vinstativene.

Blant unntakene er den karakteristiske og flate bocksbeutel fra Tyskland og de sjarmerende bastflaskene fra Chianti i Toscana.

Hvis du lurer på hvilket vinstativ du bør velge, om om stativet passer til dine vinflasker, er vi alltid behjelpelige med å svare på dine spørsmål. Du kan kontakte oss både via e-post eller på telefon. Se kontaktinformasjon her.
 

La deg inspirere

Trenger du litt inspirasjon eller ønsker du å se hvordan andre har valgt å innrede ved hjelp av vinstativ fra oss finnes mange flotte bilder på våre inspirasjonssider.
 

Innred selv

Med vårt online innredningsverktøy kan du raskt og enkelt innrede med våre vinstativ og -skap direkte på datamaskinen. Her kan du også se de enkelte møblenes dimensjoner. Verktøyet åpner i et nytt vindu i nettleseren og krever at du har installert flash.
 

Pris per flaske

Nedenfor finner du en oversikt over hva de ulike løsningene koster per flaske (Bordeaux-størrelse):

CAVA til 36 eller 54 flasker - Fra kr 13,87/flaske
ELBA til 24 flasker - Kr 20,80/flaske
GAVI, LAGO og BOCA - Fra kr 24,95/flaske
RENATO - Fra kr 51,60/flaske
WINEREX - Fra kr 57,40/flaske

Les mer om hvordan du finner det perfekte rom til vinlagring her.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør