Ifavine

iFavine - avansert teknologi reduserer dekanteringstiden til vinen.


{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{::product.Title}}

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}


{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}

iFavine er en patentert karaffel i glass som ved hjelp av avansert teknologi dekanterer vinen på få minutter og forbedrer vinens smak og aroma.

iSommelier virker ved at høykonsentrert oksygen filtrerer luften og fjerner forurensende stoffer og fukt. Enkelte naturlige elementer i luften kan nemlig påvirke kvaliteten til en vin når den dekanteres så som forurensing, lukt, fukt, lufttrykk og temperatur. iSommelier lufter vinen med renset oksygen.

iSommelier har også den evnen at den myker opp tannin. Tannin, også kjent som garvestoff, er en fenol som gir en tørr og bitter smak etter at man har drukket rødvin. iSommelier er svært effektiv og modner vin som ellers hadde behøvd mange års lagring, og i motsetning til tradisjonell dekantering forkorter iSommelier dekanteringstiden fra timer til minutter uten at dette går på kompromiss med vinens smak eller aroma.

Vinentusiater kommer til å oppleve en mykere, mer avrundet og mer kompleks smak og selv ung vin får en svært forbedret smak.

Sammen med iFavine følger en app hvor du har full kontroll på iSommelier og hvor du kan lagre dine foretrukne dekanteringsprogrammer. Du får også direkte adgang til iFavines nettverk hvor spesifikke detaljer om vinen er samlet.