Integrert

Integrert vinskap i høyskap eller som et integrert vinskap under benk

En diskret løsning som skaper et elegant helhetsinntrykk.


Velg et integrert vinskap under benk eller i høyskap og gi kjøkkenet et flott helhetsinntrykk

Det er stadig flere – også blant oss vinentusiaster – som søker praktiske OG elegante innredningsløsninger, og i så tilfelle er et integrert vinskap et opplagt alternativ. 

Dersom du velger en slik løsning til å passe på vinen din – enten du er i gang med å modernisere kjøkkenet eller bygger helt nytt – kan du være sikker på at de edle dråpene dine oppbevares trygt og under optimale forhold.

Kjøkken med integrert vinskap

Når du velger et integrert vinskap under benk eller i høyskap integreres vinskapet på samme måte som en ovn, mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Plasserer du skapet på en hylle eller på gulvet i de eksisterende kjøkkenkonstruksjonene sørger kabinettet for å skjule hyllen/sidene på vinskapet og bevare kjøkkenets elegante helhetsinntrykk.

Noen av vinskapene våre er det vi kaller fullt integrerbare, hvilket vil si at du kan montere en skapdør som står i stil med det øvrige kjøkkendesignet på kabinettet. Dersom du ønsker en slik løsning får du ytterligere hjelp hos kjøkkenleverandøren din.

Hvis du velger den fullt integrerbare løsningen må du huske på at du skjuler hele vinskapet. Mange av dagens integrerte vinskap til kjøkken har elegante fronter som mange vinentusiaster ønsker skal synes. Hos Wineandbarrels finner du garantert en løsning som passer til dine preferanser og ditt kjøkken. Vi forhandler vinskap fra anerkjente produsenter som PeVino, Avintage, Eurocave og Liebherr.

Et integrert vinskap må «puste»

Dersom du velger et integrerbart vinskap i høyskap eller under benk er det viktig at du sikrer tilstrekkelig luftsirkulasjon bak, rundt og under vinskapet. Skapet genererer varm luft som det må kvitte seg med, og du må derfør sørge for å plassere vinskapet noen centimeter fra bakveggen av kabinettet og sikre fri passasje i toppen slik at det kan kvitte seg med overskuddsvarme. En smart løsning er å skjære et hull i topplaten som, hvis stedet er synlig, kan skjules ved hjelp av en elegant rist.

Et integrert vinskap må også «trekke pusten» gjennom et luftinntak i bunnen av skapet, for eksempel gjennom en rist i vinskapets sokkel. 

H3: Integrerte vinskap i alle størrelser
Vi er klar over at både preferanser og innredningsmuligheter kan variere, og nettopp derfor finner du et bredt utvalg av integrerbare vinskap i flere ulike størrelser og med ulike egenskaper hos Wineandbarrels.

Uansett om du er på jakt etter et vinskap du kan integrere i høyskapet, under kjøkkenbenken eller i et mindre kabinett, finner du det helt riktige skapet hos oss. Blant sortimentet vårt finner du integrerbare vinskap som er under 50 cm høye, men også modeller som måler over 180 cm. Skapene er utstyrt med forskjellige egenskaper og funksjoner slik at alle kunders preferanser, behov og lommebøker blir tatt hensyn til.

Vinskap integrert to soner

En av de viktigste overveielsene mange kunder står ovenfor når de skal velge vinskap er om skapet skal ha én eller to kjølesoner. Det ene skapet er verken bedre eller dårligere enn det andre, så valget bør utelukkende dreie seg om hvordan du har tenkt å bruke det integrerte vinskapet. Et vinskap med én kjølesone er den perfekte løsningen til deg som ønsker å lagre vin av samme type (oftest rødvin) i lengre tid og gjerne vil være garantert optimale luftfuktighets- og temperaturforhold.

Et integrert vinskap med to kjølesoner passer bedre til deg som oftere drikker, og skifter ut, vinen i skapet. Bruk én av kjølesonene til rødvin og den andre, litt kjøligere, sonen til lekker hvitvin, frisk rosé eller sprudlende bobler.

Hos Wineandbarrels ønsker vi deg en så god vinopplevelse så mulig, og vi er alltid behjelpelige med å veilede deg i valget av det helt riktige vinskapet.
 

\