Få et integrert vinskap til kjøkkenet ditt

Her hos Wineandbarrels finner du et større utvalg av integrerte vinskap som lagrer vinflaskene dine ved en ideell temperatur. Disse variantene passer sømløst inn i kjøkkenet ditt, og gir deg et pent og diskret resultat samtidig som det er enkelt å få tilgang til favorittvinene dine.


Opplev vårt utvalg av integrerte vinskap

Wineandbarrels tilbyr integrerte vinskap som smelter inn i kjøkkenet ditt på en sømløs og jevn måte. Denne typen vinkjøleskap er laget for integrering i eksisterende skap, slik at vinlagringen din ikke er synlig når kjøkkendørene er lukket.

De integrerte vinskapene finnes i ulike størrelser og design, og du kan få varianter med doble temperatursoner som gjør det mulig å lagre både røde og hvite samtidig.

Integrerte vinskap i minimalistisk design

Våre vinskap smelter sømløst inn i ditt eksisterende interiør samtidig som de sikrer at du alltid har en perfekt temperert vin innen rekkevidde. Velger du et integrert vinskap som ligner de andre hvitevarene på kjøkkenet ditt, er du garantert en konsistent løsning som ser svært elegant ut.

Vinkjøleskap fra Wineandbarrels er enkle og stilige, utstyrt med en glassdør for å få en topp på vinsamlingen din. Denne designen gir et moderne preg og vil passe godt inn i de fleste kjøkken. Vinskapene kommer i materialer som rustfritt stål eller sort glass. På den måten kan du velge den varianten som passer ditt kjøkken best.

Hva er et integrert vinskap?

Kort fortalt er et integrert vinskap et kjøleskap som kan plasseres inne i en eksisterende kjøkkenmodul. Fronten og døren er litt bredere enn selve vinskapet, så skapet – sett utenfra – tar opp hele modulens plass og har samme bredde som for eksempel oppvaskmaskinen eller ovnen.

Mange integrerte vinkjøleskap har da også de samme dimensjonene, og de er derfor både lette å finne plass til på kjøkkenet og perfekte når du har et ønske om alltid å ha vin for hånden med riktig temperatur. De integrerte variantene til kjøkkenet brukes sjelden til langtidslagring, men oftere for å sikre at det alltid er drikkeklar vin i kjøleskapet.

I de fleste tilfeller holder ikke et integrert vinskap stor kapasitet fordi den hovedsakelig brukes til serveringsformål og ikke langtidslagring. Men hvis du har nok plass på kjøkkenet og ønsker å lagre eller vise en større del av samlingen din her, har Wineandbarrels også et utvalg av større, integrerbare vinskap.

Før du kjøper et vinskap

Det er noen ting du bør vurdere før du kjøper et vinskap. Den første delen er å sikre at kjøleren har god plass til flaskene du ønsker å lagre. Ønsker du et kjøleskap som rommer et mindre utvalg av viner? Eller kjøper du vin i større mengder og trenger mer lagringsplass?

Hvis du bare trenger plass til et lite antall flasker, kan du installere et integrert vinskap under disken. Men er du ute etter et vinkjøleskap som rommer mer enn 100 flasker, bør du vurdere å utforske våre større varianter.

Vi tilbyr vinskap med hygrometer som lar deg holde øye med fuktighetsnivået. Nivået bør være ca. 50–80%. Du kan også velge en modell som holder fuktigheten på et forhåndsinnstilt nivå.

Integrerte vinskap med doble temperatursoner

Du kan velge et vinskap med én temperatursone eller to temperatursoner. Enkeltsone kjøleskapet holder én stabil temperatur som simulerer forholdene som oppstår i en vinkjeller. Dette valget er optimalt hvis du er ute etter langtidslagring.

Et vinskap med doble temperatursoner er å foretrekke hvis du ønsker å holde vinene klare for servering. Denne typen kjøleskap har to eller flere temperatursoner, slik at du kan avkjøle rød- og hvitvin i samme kjøleskap samtidig.

Se våre innebygde og frittstående vinskap

Foruten integrerte vinskap, har vi også innebygde og frittstående kjøleskap. De innebygde vinskapene ligner på de integrerte vinskapene, men disse er beregnet på å erstatte en kjøkkenenhet fullstendig, da denne varianten er sin egen modul, akkurat som oppvaskmaskinen eller ovnen.

Et frittstående vinskap har lukkede sider, noe som betyr at du kan plassere den der du vil. Derfor kan frittstående vinskap enkelt flyttes om du for eksempel ønsker å pusse opp kjøkkenet eller flytte til et nytt hjem.

Lær mer om produktene våre

Hvis du vurderer å få et integrert vinskap, tilbyr Wineandbarrels et bredt utvalg som passer dine behov. Og hvis du trenger inspirasjon eller har produktforespørsler, er vår kundeservice tilgjengelig for å hjelpe deg. Du er alltid velkommen til å ringe eller sende oss en e-post.

Vil du dekorere en hel vinkjeller? Du kan bruke vårt tilpassede designverktøy som lar deg visualisere hele rommet. På denne måten kan du organisere og dekorere en optimal oppbevaringsløsning for alle dine viner. Verktøyet lar deg bestemme hvor du skal plassere og hvordan du kombinerer produktene våre slik at du kan få den mest optimale plassen til dine dyrebare flasker.

Hvis du vil ta en god titt på produktene våre, kan du oppleve dem på førstehånd når du besøker våre utstillingslokaler i Oslo. Vi ser fram til å hjelpe deg.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør