Integrert vinskap

Det er en viss eleganse i integrerte vinskap. Det føles umiddelbart litt mer luksuriøst og eksklusivt enn om du har et frittstående vinskap. Det er klart, det er ingen riktige svar på dette, og du må velge det som passer deg aller best, uansett hva det skulle være.
Men siden du er inne på kategorien for integrerte vinskap så er det nok det du er ute etter også. Et vinskap som er integrert fungerer på samme måte som når du har en komfyr som er integrert, eller en oppvaskmaskin. Det blir en del av rommet som sådan, og det er mye enklere og raskere tilgang for deg.
 


Hva er et integrert vinkjøleskap?

Et integrert vinkjøleskap er kort fortalt et vinkjøleskap som kan plasseres inne i en eksisterende kjøkkenmodul. Fronten og døren er litt bredere enn selve vinkjøleskapet, så skapet – sett utenfra – tar opp hele modulens plass og har samme bredde som f.eks. oppvaskmaskinen eller ovnen.

Mange integrerte vinkjøleskap har da også de samme dimensjonene, og de er derfor både lette å finne plass til på kjøkkenet og perfekte når du har et ønske om alltid å ha vin for hånden med riktig temperatur. Et integrert vinkjøleskap i f.eks. kjøkkenet brukes sjelden til langtidsoppbevaring, men oftere for å sikre at det alltid er drikkeklar vin i kjøleskapet. 

Derfor er det ikke nødvendig med en helt så stor kapasitet – men har du god plass på kjøkkenet og lyst til å oppbevare eller stille ut en større del av samlingen din her, har vi naturligvis også et utvalg av større, integrerbare vinkjøleskap.

Hva er forskjellen på et innebygd, et fullt integrert og et integrert vinkjøleskap?

Mens et integrert vinkjøleskap har en synlig front, er et Integrert vinskap designet for å få montert en dør som passer til resten av dørene på kjøkkenet ditt. Det er for deg som ønsker en diskré løsning og et kjøkken med rene linjer og ubrutte flater. Et innebygd vinkjøleskap er beregnet på å erstatte en kjøkkenmodul og har derfor samme mål som en standardmodul.

Den minimalistiske løsningen for det skandinaviske kjøkkenet

De danske kjøkkenene er i stor stil preget av skandinavisk minimalisme, som kjennetegnes av rene linjer og enkelthet. Det er nok en av årsakene til at et integrert vinkjøleskap er en populær løsning i mange hjem. 

Vinkjøleskapene glir lett inn i den eksisterende innredningen uten å gjøre det store vesenet av seg, og samtidig har du alltid perfekt temperert vin innenfor rekkevidde. Velger du et integrert vinkjøleskap som i utseende minner om de øvrige hvitevarene på kjøkkenet ditt, er du sikret en elegant og gjennomført løsning.

Husk at det er viktig å gi den varme luften plass til å sive ut i toppen og baksiden av modulen når du integrerer vinkjøleskapet. På samme måte skal det også være et luftinntak i bunnen av kjøkkenmodulen i form av en rist eller lignende i sokkelen.

Spør oss om integrerte vinskap

Hos Wineandbarrels har vi et bredt utvalg av integrerte vinskap, slik at du garantert kan finne et som passer til dine behov. Trenger du inspirasjon til en løsning eller har du spørsmål om våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

ognbsp;

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..