Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Integrert vinskap

Det er en viss eleganse i integrerte vinskap. Det føles umiddelbart litt mer luksuriøst og eksklusivt enn om du har et frittstående vinskap. Det er klart, det er ingen riktige svar på dette, og du må velge det som passer deg aller best, uansett hva det skulle være.
Men siden du er inne på kategorien for integrerte vinskap så er det nok det du er ute etter også. Et vinskap som er integrert fungerer på samme måte som når du har en komfyr som er integrert, eller en oppvaskmaskin. Det blir en del av rommet som sådan, og det er mye enklere og raskere tilgang for deg.
 


En fantastisk løsning

Når man kjøper noe som dette er man kanskje ikke helt klar over hvor fint det faktisk blir, for å si det sånn. Det er en svært diskret og elegant løsning, og det er ikke sånn at du trenger nødvendigvis å kjøpe et lite integrert vinskap.

De kan være på størrelse som et vanlig kjøleskap om du vil det, for funksjonen er den samme. Vi tilbyr også løsninger for deg som kanskje gjerne vil bygge ut plassen for det integrerte vinskapet selv, og det er jo en opplevelse og erfaring i seg selv bare det!

Hva du får med kjøp hos oss

Når du kjøper hos Wineandbarrels vil vi at du skal være en fornøyd kunde, uansett hva det måtte innebære. Det betyr at du for eksempel kan forvente leveringstider på opp til 4 dager, og at vi har flere års garantier på de aller fleste av våre produkter. Du skal kunne bruke dem med en trygghet og visshet i at kvaliteten og påliteligheten på det du får fra Wineandbarrels er skyhøy!

Det er viktig for oss, og vi vil gjerne oppfordre deg til å ta kontakt dersom du har spørsmål, eller trenger generelle råd. For med mindre du har mye erfaring med vinskap og vin generelt, så er det mange spørsmål man har.

Det er naturlig, for du vet kanskje ikke den beste måten man oppbevarer på, og hva man bør vite rent generelt om det. Det kan vi hjelpe deg med, så nøl ikke med å ta kontakt. Er det noe spesifikt du er ute etter som vi kanskje ikke har på nettsiden vår nå, så spør etter det! Da skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg, slik at du får akkurat det du vil ha!
 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..