Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Vinsmaking

Arranger vinsmaking hjemme hos deg selv.


Vinsmaking kan også utføres hjemme. Hvis du ikke har mulighet for å ta med familie og venner ut på en vingård kan du invitere dem hjem på din helt egen vinsmaking.

Til en privat vinsmaking har du først og fremst bruk for smakeglass. Vi fører flotte, INAO-godkjente smakeglass. INAO er et fransk vininstitutt med spesielle regler for vinsmaking og disse glassene lever opp til alle krav for en perfekt vinsmaking - en fabelaktig investering for enhver vinentusiast som elsker å smake på vin.

Dersom dere ønsker å prøve blindsmaking, og gjette på hvilke viner dere smaker på, forhandler vi også elegante flaskestrømper til å plassere over vinflaskene. Dermed blir det umulig for deltakerne å vite hvilken vin de smaker på, og det er en fantastisk måte å skape engasjement blant gjestene og gjøre vinsmakingen enda morsommere.

Husk også spyttespannet. Noen viner faller kanskje ikke helt i smak mens andre deltakere til vinsmakingen skal kjøre hjem. Vi fører to ulike spyttespann; et eksklusivt spann laget av gamle vintønner i lakkert eik og en billigere variant i svart akryl med lokk. Denne modellen kan også brukes som vinkjøler til dager hvor det ikke står vinsmaking på programmet.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..