Vegg

Vegghengte vinstativ utnytter plassen i rommet og skaper en helt spesiell stemning i hjemmet.


Vinstativ til montering på veggen kan være med på å utnytte ledig plass i vinkjelleren samtidig som stativet fungerer som et dekorativt innslag i rommet.

Wineandbarrels har vinstativ og flaskeholdere i mange forskjellige materialer og design og hos oss finner du veggmonterte vinstativ som passer til dine ønsker og behov.

Vinstativ i metall

Hvis du ønsker å oppbevare et pent antall flasker på veggen i vinkjelleren er Vino Wall Rack vårt mest etterspurte produkt. 

Disse stativene finnes i flere varianter og du kan blant annet velge mellom én, to eller tre flasker i dybden på og ni eller tolv standardflasker i høyden. Det finnes også løsninger til deg med behov for mer plass til champagne- eller magnumflasker, men du må da nøyes med en dybde på én flaske og rekker på åtte eller ti flasker.

Veggmontert vinstativ i tre

Vinikea har flere flotte design. Gjennomgående handler konseptet om dekorasjon og stativene er velegnet til utstilling av dine flotteste flasker. De fungerer ved å være utformet i et trestykke med utskåret plass til flasker og flaskehalser.

Italienske Legnoart lager elegante, vegghengte flaskeholdere i mørkbeiset eller naturlig ask.

Menzia er en type vinstativ som både kan henges på veggen og stilles på gulvet. De kommer i mange forskjellige farger og med en særlig eikelaminat. Felles for modellene er at de har plass til ti flasker i hver av de små kassene.

 

Flaskeholder i plast til montering på vegg

Til slutt har vi også et stort utvalg av vegghengte vinstativ i plast. Fra Vino Art Design finner du en lang rekke av kreativt utformede vinstativ i gjennomsiktig akryl. Det lette og elegante uttrykket sørger for at flaskene dine presenteres på fabelaktig vis.

Parma har plass til åtte flasker som alle holdes på to steder; i bunnen og ved flaskehalsen. Ferrara holder flaskene kun ved halsen slik at de «svever» mens flaskene på flere av de andre modellene flukter med veggen. Det finnes imidlertid også modeller hvor flaskene henger nærmest vinkelrett ut fra veggen, Como (15 flasker) er gode eksempler på det.

Blant de mer kuriøse modellene finner vi Vini; små individuelle holdere/beslag som kan plasseres i ønsket mønster på veggen. Du kan blant annet henge flaskene i en sirkel og kjøpe med en tilhørende klokke slik at flaskene til sammen utgjør en urskive.

Vær oppmerksom ved veggmontering

Det er meget viktig at du tar høyde for, hvilken type vegg du har hjemme og veggens bæreevne.

Sørg alltid for å bruke riktig verktøy og utstyr. Spør eventuelt en håndverker eller i byggemarkedet for gode råd og veiledning.

Wineandbarrels påtar seg ikke noen form for ansvar ved feilmontering.

\