Vakre vinstativ til vegg

Få det beste ut av plassen du har hjemme, og vinen du vil drikke, med en smart løsning som et vinstativ til vegg. Veggmonterte vinhyller lar deg bruke all plassen i vinrommet ditt da du utnytter både gulv og vegger. I tillegg kan det også skape en hyggelig atmosfære andre steder. Du kan for eksempel henge den på kjøkkenet eller spisestuen for en optimal og elegant måte å oppbevare vinen din på.

Hos Wineandbarrels tilbyr vi vinstativ til vegg i ulike størrelser og utførelser, noe som gjør at du kan velge en variant som passer til din personlige smak og dekker dine behov. Valgene er mange, og hos Wineandbarrels får du alt du trenger.


Vis flaskene dine fram med et veggmontert vinstativ

Hos Wineandbarrels kan du få veggmonterte vinstativ som gir deg en stilig, men praktisk måte å oppbevare dine mest dyrebare vinflasker. Disse vinstativene er flotte for en mindre mengde med nøye utvalgte flasker du holder kjært.

Denne typen vinstativ viser en samling viner, noe som gjør den til en naturlig del av interiøret i rommet. Et vinstativ er en fin detalj på kjøkkenet eller spisestuen og er et must for alle vinelskeres hjem. Dessuten, hvis du har et mindre hjem, er vinstativ til veggen et godt valg fordi du kan frigjøre skapplass og unngå å ta opp dyrebar gulvplass. I stedet bruker du veggplassen mer effektivt.

Når bør jeg velge et vegghengt vinstativ?

Et vegghengt vinstativ er supert hvis du bare trenger begrenset lagringsplass til vinen din. Enten du har en mer beskjeden samling av viner eller hjemmet ditt ikke lar deg velge et stort vinskap, kan et vinstativ montert på veggen være ideelt for deg.

Har du et mindre kjøkken, men ønsker å holde et lite utvalg av vinflasker i nærheten? Vinstativet gjør det enkelt å ta en flaske når du har gjester over eller kvelden krever en feiring. Dessuten tar ikke denne typen vinstativ plass på gulvet, noe som betyr at du for eksempel kan henge den over kjøkkenbordet.

Vinhylle til vegg i forskjellige utførelser

Våre vegghengte vinhyller kommer i ulike design, materialer og farger, noe som gjør det enkelt for deg å finne en variant som passer til ditt hjem og din personlige smak. Foretrekker du en vinhylle i mørkt eller lyst tre? Eller leter du etter en i sort metal? Vi har flere alternativer for deg å holde vinflaskene dine utstilt. De forskjellige designene kan sette et rått, men elegant preg på rommet.

Du kan også velge mellom flere interessante design fra ulike merker. Du kan for eksempel få et vinstativ med hull til flaskehalsen slik at flaskene står horisontalt ut i luften. Du kan få et design hvor to metallarmer bærer flaskene. Eller du kan velge et vinstativ til vegg som har plass til vinglassene dine også. På denne måten kan du enkelt ta et godt glass vin på slutten av dagen.

Til tross for at de er ideelle for deg som trenger begrenset lagringsplass, kommer de veggmonterte variantene i forskjellige størrelser, slik at du kan lagre en god mengde vinflasker. Til syvende og sist kan du få vinstativer til veggen med plass til mer enn 50 flasker. Dette er perfekt for din vinkjeller eller vinrom, siden det lar deg enkelt organisere vinsamlingen din og lagre mange flasker samtidig.

Få vinstativer til gulvet

Hos Wineandbarrels kan du også få vinstativ laget for å stå på gulvet i vinrommet ditt, for eksempel. Disse vinstativene kan inneholde et stort antall vinflasker, noe som gjør det til et ideelt valg for deg som har en stor samling av fantastiske viner. Dette gir dine vinflasker stabilitet og stillegående, og du får god oversikt over de forskjellige flaskene, noe som gjør det til en enkel oppgave å komme til flasken du leter etter.

Vinstativene er en rimelig måte å oppbevare mange vinflasker på, og de er perfekte når du ønsker å utvide lagringsplassen gradvis. Våre stativer er enkle å kombinere slik at reolsystemet ditt kan vokse med samlingen av flasker. Dette betyr at du ikke trenger å bestemme deg for alt på en gang, men i stedet kan du legge til mer lagringsplass til vinrommet ditt når det er fornuftig.

Vit hvilket vinstativ som er best for deg før du kjøper

Som nevnt er det mer enn bare én løsning når det gjelder valg av vinstativer til din vinsamling. Av den grunn er det en god idé å avklare dine behov før du kjøper et av våre produkter.

Vil du lagre så mange viner du kan? Eller vil du ha en løsning som bare rommer noen få av favorittflaskene dine? Våre vinstativ til veggen er et stilig valg som lar deg stille ut vinen din, mens våre større vinreoler til gulvet er flotte for langtidslagring.

Du kan også velge våre vegghengte varianter som har plass til over 50 vinflasker. Kjøp et par av disse og installer dem ved siden av hverandre. På denne måten kan du rydde gulvet, men likevel lagre hele samlingen din. I tillegg kan du bruke både veggmonterte vinstativer sammen med vinstativer til gulvene og skape et helt rom for dine viner. På den måten vil du garantert få mest mulig ut av plassen din. Det er ingen riktig eller gal måte å organisere et vinrom på. Det må rett og slett gi mening til dine behov og vaner.

Visualisere ditt nye vinrom

Hvis du vil organisere et helt vinrom, kan du bruke vårt tilpassede designverktøy for å bedre visualisere hvordan du vil dekorere det. Med dette verktøyet kan du se og kombinere våre vinstativ, vinmøbler og vinkjølere og ordne hvordan ditt nye vinrom skal se ut. Du kan gjøre alt dette fra PC-en hjemme. Dimensjoner vises når du velger varene, og det er en fin måte å bli bedre kjent med dine behov.

Vil du heller oppleve produktene våre førstehånds? Da kan du komme innom vårt utstillingslokale i Oslo og se dem i virkeligheten

Vinstativ til vegg i både moderne og gammeldags stil

Vi vet at vi har kunder med stil og smak. Det er derfor du er her, tross alt! Derfor har vi også passet på å gi deg et godt utvalg av gode stiler når du skal velge din vinhylle for veggen. Vil du gå for noe som er litt gammeldags, og er i tre, som gjør seg godt i bortimot ethvert hjem?

Eller kanskje ønsker du heller å gå for det moderne, det som har metall i seg og som kanskje har en litt kaldere stil. Valget er ditt, og vi anbefaler at du velger i henhold til hvordan resten av rommet det skal henge i ser ut. Og pass endelig på å velge et vinstativ for din vegg som rommer nok flasker. I hvert fall sett opp mot ditt behov.

Vinstativ for vegg, vinskap og vintilbehør: Alt du trenger på ett sted

Enten du ser etter en vegghengt vinhylle, et nytt vinskap, vinglass eller annet vintilbehør, kan du finne det her hos Wineandbarrels. Vi er stedet for deg som elsker vin, og vil gjøre det til mer enn en hobby, for deg som har det som en lidenskap. Og det er ikke mye som skriker lidenskap mer enn å ha et fantastisk vinstativ hengende på veggen. Spesielt ikke når det er kjøpt fra Wineandbarrels, som gir deg den høyeste kvaliteten du kan finne i Norge.

La Wineandbarrels hjelpe deg finne frem til den beste vinopplevelsen mulig, hvor du finner alt du behøver her hos oss. Og vinstativ til vegg er bare en ting. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer, eller om du trenger hjelp! Vi ser frem til å hjelpe deg.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør