Vinstativ til vegg

Få det beste ut av plassen du har hjemme, og vinen du vil drikke, med en smart løsning som vinstativ på vegg. Det er noe man ofte ser på film, og som fungerer bemerkelsesverdig godt. Det er en løsning vi spesialiserer på, og som vi gjerne hjelper deg med, uansett hva slags behov du måtte ha.

Denne løsningen er mer for de som kanskje ikke har hundrevis av vinflasker liggende hjemme, og som heller foretrekker en mer minimalistisk løsning. Men fint er det uansett, og det kan hende at du har vinskap som rommer over 140 flasker, men ønsker også å ha en vinholder på vegg for å presentere favorittvinen? Valgene er mange, og hos Wineandbarrels får du alt du behøver.
 


Både moderne og gammeldags stil

Vi vet at vi har kunder med stil og smak. Det er derfor du er her, tross alt! Derfor har vi også passet på å gi deg et godt utvalg av gode stiler når du skal velge din vinhylle for veggen. Vil du gå for noe som er litt gammeldags, og er i tre, som gjør seg godt i bortimot ethvert hjem?

Eller kanskje ønsker du heller å gå for det moderne, det som har metall i seg og som kanskje har en litt kaldere stil. Valget er ditt, og vi anbefaler at du velger i henhold til hvordan resten av rommet det skal henge i ser ut. Og pass endelig på å velge et vinstativ for din vegg som rommer nok flasker. I hvert fall sett opp mot ditt behov.

Og vi anbefaler også å ta en titt på produkter som Vinobarto Loke, som i essens er en kasse til korker. Om ikke det er et samtaleemne, så vet ikke vi!

Alt du trenger på et sted

Vi er stedet for deg som elsker vin, og vil gjøre det til mer enn en hobby, for deg som har det som en lidenskap. Og det er ikke mye som skriker lidenskap mer enn å ha et fantastisk vinstativ hengende på veggen. Spesielt ikke når det er kjøpt fra Wineandbarrels i tillegg, som gir deg den høyeste kvaliteten du kan finne i Norge.

La Wineandbarrels hjelpe deg finne frem til den beste vinopplevelsen mulig, hvor du finner alt du behøver her hos oss. Og vinstativ til vegg er bare en ting. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer, eller om du behøver hjelp!
 

 

 

 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..