Frittstående vinskap til fleksibel vinoppbevaring

Ta godt vare på vinsamlingen din med et nytt, frittstående vinskap. Hos Wineandbarrels tilbyr vi et stort utvalg av vinskap i flere design med stor flaskekapasitet. Et frittstående vinskap kan plasseres nesten hvor som helst du vil, og du kan lagre alle favorittvinene dine ved den ideelle temperaturen. Utforsk vårt utvalg av frittstående vinskap her.


Velg et frittstående vinskap fra Wineandbarrels

Med et frittstående vinskap, også kalt et frittstående vinkjøleskap, kan du lagre alle dine fantastiske viner optimalt, og sørge for at dine røde eller hvite viner har akkurat riktig temperatur. Denne kjøleren kan installeres hvor du vil og hvor det er fornuftig i hjemmet ditt.

Våre vinskap kommer i flere design og størrelser, slik at du kan lagre alle vinene dine. Alle vininteresserte har unike behov og ønsker når det gjelder frittstående vinskap, men heldigvis tilbyr vi praktisk talt et ubegrenset antall kombinasjoner av vinskap med ulik størrelse, kapasitet, temperatursoner og hylleløsninger, som du kan velge mellom.

Hva er et frittstående vinkjøleskap?

Et frittstående vinkjøleskap kan plasseres nesten hvor som helst der det er nok plass fordi den har ferdige sider. Frittstående kjøleskap krever ikke panel, men kan stå alene. Av den grunn kan du plassere den på kjøkkenet, i boden, på gjesterommet eller i garasjen, og den kan enkelt flyttes senere. Til syvende og sist er det et allsidig produkt som kan flyttes om nødvendig.

Fordeler med våre frittstående vinskap

Et frittstående vinskap er et godt valg i mange tilfeller. Den største fordelen med et frittstående vinskap er at du kan flytte den, hvis du for eksempel ønsker å pusse opp kjøkkenet ditt. Denne varianten er altså svært allsidig.

I tillegg kommer våre frittstående vinskap i mange design og størrelser. Slik kan du få et vinskap som lagrer dine dyrebare vinflasker ved akkurat riktig temperatur. Flaskene holdes også stødig i vinskapet, som er viktig for den optimale lagringen, da vibrasjoner kan ha en negativ effekt på vinen din.

Hva du bør vurdere før du kjøper et vinskap

Før du kjøper et nytt vinskap, bør du vurdere et par ting. Først bør du sørge for at kjøleskapet har nok lagringsplass for vinsamlingen din. Trenger du kun plass til et mindre utvalg av vinene dine? Eller kjøper du vanligvis en større mengde vin som du ønsker å lagre samtidig? Våre kjøleskap kommer i mange størrelser, så du vil garantert kunne finne en variant som passer til dine behov.

Trenger du et vinskap som rommer mer enn 100 flasker, må du se blant vårt utvalg av større varianter. Men hvis du bare trenger plass til ca. 50 flasker, kan du velge et av våre mindre vinskap som passer fint inn i kjøkkenet ditt. På denne måten kan du sørge for at noen av dine beste viner er i nærheten hvis du for eksempel har uventede gjester.

Noen av våre vinskap har hygrometer. Dette lar deg overvåke fuktighetsnivået inne i kjøleskapet, som bør være rundt 50-80 prosent. Vi har også noen få modeller som holder luftfuktigheten på et forhåndsinnstilt nivå, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det.

Innebygd, integrert eller frittstående vinskap?

Før du går til innkjøp av et vinskap, bør du også vurdere hvor du vil plassere det. Ønsker du å installere det på kjøkkenet? Eller har du en bod eller en garasje hvor du kan plassere det? Hvor du ønsker å plassere vinskapet, vil hjelpe deg med å finne ut av om du skal velge et innebygd, frittstående eller integrert kjøleskap. Det innebygde vinskapet er innebygd i det omkringliggende skapet på kjøkkenet ditt, noe som betyr at det er sin egen modul.

Et integrert vinskap og et innebygd kjøleskap er veldig like, men forskjellen er at den integrerte varianten er plassert i det eksisterende skapet, noe som betyr at det må plasseres i en modul. Den monteres sømløst på kjøkkenet, og kjøleskapet er ikke synlig når kjøkkendøren er lukket.

I motsetning til den innebygde kjøleren har det frittstående kjøleskapet komplette sider, slik at du kan plassere det nesten hvor du vil. Dette kjøleskapet er også enkelt å flytte hvis du flytter til et nytt hjem eller ønsker å pusse opp kjøkkenet.

Bør jeg velge et vinskap med én temperatursone eller to temperatursoner?

Det er lurt å tenke over om du vil ha et vinskap som er optimalt for langtids- eller korttidsoppbevaring. Vanligvis er det to forskjellige vinskap å velge mellom. Vinskap med én temperatursone har én stabil temperatur som gjenskaper forhold som ligner på en vinkjeller. Dette er flott for å lagre vinen din over lengre tid.

Du kan også få vinskap med to temperatursoner, som er ideelle hvis du til enhver tid ønsker å kunne holde forskjellige flasker klare for servering. Denne varianten har to eller flere soner, noe som betyr at du kan oppbevare rødvin og hvitvin i samme kjøleskap samtidig.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør