Frittstående vinskap til fleksibel vinoppbevaring


Når du skal handle vinskap, er valget mellom et frittstående vinkjøleskap eller en integrert modell noe av det første du må vurdere. Det kan være mulig å plassere en innebygget modell i for eksempel eksisterende kjøkkeninnredning, men det er vanligst å velge et integrert skap i forbindelse med utskiftning av kjøkkeninteriøret. Derfor er et vinskap som er frittstående det mest relevante for mange. I dag finnes det et svært bredt utvalg modeller i denne kategorien, noe som betyr at du garantert vil finne et alternativ som passer både interiørstilen din og budsjettet ditt.


Frittstående vinkjøleskap med flotte design som viser frem flaskene

De fleste frittstående vinkjøleskap benytter noen felles designgrep, som dør i glass og utstrakt bruk av metall og tre. Disse valgene dreier seg om å skape et flott eksteriør, men de har også betydning for funksjonen vil vinkjøleskapet. For eksempel oppbevares flaskene liggende i praktisk talt alle skap, selv om det er mulig med for eksempel noen skråstilte hyller for fremvisning. Bakgrunnen til dette er helt enkelt at liggende oppbevaring sikrer at korken ikke tørker ut.


Et klassisk frittstående vinkjøleskap i sort metall, sotet glass og hyller i tre vil være en god match til mange forskjellige interiørstiler. Samtidig er bredden i sortimentet så stor at du kan skape din helt unike oppbevaringsløsning.


Flere temperatursoner, antall flasker og andre faktorer

Alle vininteresserte har unike behov og ønsker når det gjelder frittstående vinkjøleskap, heldigvis finnes det også et praktisk talt ubegrenset antall kombinasjoner av størrelse, kapasitet, temperatursoner og hylleløsninger å velge mellom.


Et vinkjøleskap i full høyde har kapasitet opp mot 200 flasker, og det er selvfølgelig mulig å kombinere et antall skap. Flere temperatursoner er lurt til både langtidslagring og servering, og når det gjelder hyller kan du komplettere de fleste frittstående vinkjøleskap med ekstra hyller slik at skapet blir akkurat slik du vil.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..