ASKO

Utforsk ASKO-sortimentet hos WineandBarrels

Vi er glade for å presentere ASKO-sortimentet hos WineandBarrels, en spesielt utvalgt samling skapt med tanke på vinelskere. Vårt mål er å tilby løsninger som møter våre kunders varierte behov. ASKO-sortimentet, anerkjent for sin kvalitet, design og pålitelighet, passer perfekt inn i vår forpliktelse til å tilby raffinerte vinlagringsløsninger.

 

 

 


ASKO - En reise fra 1950:

Historien om ASKO starter i Vara, Sverige, i 1950, med en drøm om å skape pålitelige husholdningsapparater. Gjennom årene har ASKO vokst seg sterkere, adoptert en skandinavisk designfilosofi og fokusert på miljøvennlige produkter uten å kompromittere med kvaliteten. Denne felles verdien harmonerer godt med vår misjon hos Wineandbarrels, noe som gjør ASKO-sortimentet til et naturlig tillegg til vårt utvalg.

ASKO's Vinkjøleskap-serie - En Fusjon av Tradisjon og Teknologi:

ASKO's vinkjøleskap-serie representerer en fusjon av tradisjonelle vinkjeller egenskaper og moderne design og teknologi. Disse vinlagringsskapene tilbyr et ideelt miljø for vinen din, lik forholdene som finnes i en tradisjonell vinkjeller, men med dagens bekvemmeligheter.

ASKO-sortimentet hos Wineandbarrels:

WCN311942G – Connaisseurens Valg:

WCN311942G er et frittstående vinkjøleskap designet for fleksibel plassering. Det har tre individuelle temperatursoner som sørger for at hver flaske oppbevares under ideelle forhold. Det ekstra serveringsområdet er perfekt for å forberede vin til servering og utgjør en blanding av funksjonalitet og finesse. Med plass til opptil 189 vinflasker er denne modellen ideell for dem med en voksende samling.

WCN111942G – Samlerens Havn:

WCN111942G er en romslig løsning for den entusiastiske vinsamleren, med plass til hele 261 flasker. Trehyllene gir enkel tilgang til samlingen din, og de innebygde tavlene for merking muliggjør en personlig og organisert presentasjon av vinsamlingen din.

WCN25842G – Den Integrerte Elegansen:

WCN25842G er et integrert vinkjøleskap som tilbyr presis temperaturkontroll via en skjerm eller en app, noe som gir en moderne løsning for lagring, aldring eller oppnåelse av den perfekte serveringstemperaturen for vinene dine. Med plass til 38 vinflasker er den et kompakt, men funksjonelt tillegg til moderne kjøkken eller barområder.

Din Neste Vinlagringsløsning Venter:

ASKO-sortimentet hos Wineandbarrels er din inngang til kvalitetsløsninger for vinlagring. Vi inviterer deg til å utforske ASKO-samlingen og finne produktet som oppfyller dine behov og komplementerer ditt rom. Hos Wineandbarrels er vi her for å hjelpe deg med å finne den perfekte vinlagringsløsningen.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør