En flott vinkjøler er både praktisk og dekorativ


Den klassiske vinkjøleren formet som en bøtte


Det er vanskelig å si noe om når den klassiske isbøtten ble «oppfunnet», konseptet er tross alt ekstremt enkelt. Vi tilbyr mange forskjellige enklere vinkjølere, med et bredt utvalg forskjellige design, størrelser og materialer. Du kan for eksempel velge en enkel stilren isspann med spade, eller en flott gjennomsiktig bøtte som virkelig viser frem flasken.
Flere vinkjølere er laget i metall, noe som legger til rette for mange valg når det gjelde overflatebehandling og look. For eksempel kan du velge en rustikk bøtte eller en elegant vinkjøler i messinglook. Husk også på selve isbitene til vinkjøleren, det er kjedelig å måtte løpe i butikken for å kjøpe poser med isbiter i siste sekund. En enkelt isbitmaskin produserer store mengder isbiter på kort tid, noe som er utmerket når du skal fylle en eller flere isbøtter.


Elegante champagnekjøler for festlige anledninger


Champagne er en drikk som nytes ved de store anledningene, og hos Wineandbarrels finner du et bredt utvalg champagnekjølere. Konseptet er åpenbart det samme som for en bøtte til kjøling av vin, men et produkt laget spesifikt for champagne kan også ha noen unike egenskaper, for eksempel når det gjelder hvordan flasken kan lenes mot en åpning på siden av champagnekjøleren.
Vi tilbyr også sett som inneholder både en champagnekjøler, flaskeåpner og dessuten flaskestopper. I tillegg kan du også velge en større champagnebolle, som får plass til flere flasker.


Smarte løsninger med kjøleelement eller post


Å holde vinen eller champagnen avkjølt med isbiter har sin helt egne sjarm, og en slik løsning ser flott ut på bordet. Samtidig finnes det også flere andre løsninger for deg som kanskje ikke vil drive med isbiter og tilhørende smeltevann. Du kan for eksempel velge en vinholder med integrert kjøleelement, en stilren løsning der flasken hviler på et spesialtilpasset kjøleelement som enkelt gjøres klart til bruk i en vanlig fryser.
I tillegg finnes det også enkle kjøleposer som er nøyaktig tilpasset formen til en vinflaske. En slik løsning er plassbesparende på bordet, og er også et rimeligere alternativ til en større vinkjøler eller isbøtte.
 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør