Vino Art Design

Vino Art Design er hyller og reoler til vinflasker som du gjerne vil vise frem. De elegante og enkle vinhyllene er alle utført i klart eller matt akryl, også kjent som pleksiglass.


Vinhyller i pleksiglass

Med de smarte vinholderne i akryl kan du presentere flaskene dine på en flott måte. Enten det er en vinhylle til veggen eller et smart display til én enkelt flaske du leter etter, så finner du det her. Vino Art Design har utviklet og designet en serie av unike vinholdere, som alle er utført med utgangspunkt i plater av akryl.

Plexiglass er historien om et varemerke som språklig har blitt synonymt med en mer generell ting. Litt som at Jacuzzi er et varemerke som av og til brukes som en generell betegnelse på spabad. Andre eksempler er Kleenex, Post-it, Walkman og også Frisbee.

Flaskeholder i akryl

Plexiglass er laget av akryl, som igjen er et plastmateriale. En vinhylle i pleksiglass er altså akkurat det samme som en vinhylle i akryl. Klar akryl er fint og gjennomsiktig som glass, men svært sterkt og ikke så skjørt.

Vinhyllene i akryl fra Vino Art Design finnes i utrolig mange utforminger og størrelser. Gjennomgående er designet elegant og med en stil som peker mot et moderne italiensk og skandinavisk uttrykk. Det kan man se på det lette, strømlinjeformede og nærmest minimalistiske uttrykket.

Blant de mange fine designene finnes alt fra hele reoler til holdere av én enkelt vinflaske.

Vinholder til vegg

Vino Art Designs akrylvinreoler fås i modeller som kan monteres på veggen. De svevende flaskene ser veldig elegante ut når de henger i en vinhylle i klar plast.

De kan henges i stuen, på kjøkkenet eller i vinrommet. På den måten kan du på en vakker måte utnytte all plassen i vinkjelleren med en flott vinflaskehylle i klar plast.

Vinholder til gulvet

Hvis du leter etter en flott vinhylle med stor kapasitet og ønsker å bevare det elegante svevende uttrykket, er det noen virkelig flotte displayreoler i klar akryl fra Vino Art Design.

Også her kan du innrede en hel, liten vinkjeller med elegante vinreoler i klar akryl. Enkelte modeller har displayhyller med skråstilte flasker. Disse kan man ha sine fineste viner liggende til fremvisning i.

Akryl flaskeholder til bordet

Blant de litt mindre utgavene finnes det mange smarte og elegante holdere til én, to eller flere flasker.

Flaskeholderne passer godt til et bord, en bardisk eller et flott sted i en butikk. Det er også mange restauranter som bruker dem til å vise frem en vin, for eksempel månedens vin eller lignende.

Serveringsbrett i akryl

Vino Art Design kan også levere brett i akrylplate som er brettet i flotte former. Et serveringsbrett i pleksiglass er en elegant måte å presentere en velkomstdrink eller noen snacks på.

Vinhandler eller restauranteier – flaskereoler

Hvis du som virksomhet gjerne vil presentere husets vin eller ukens vintilbud, er det mange flotte muligheter i akrylproduktene fra Vino Art Design her.

Mantova-modellen er også så godt innrettet at det er plass til å sette et skilt på størrelse med et visittkort ved foten av flasken, som står i holderen. Med en slik fin stander på bordet eller resepsjonsdisken kan man presentere gjestene for en helt spesiell flaske og samtidig informere om et godt tilbud eller lignende.

Generelt er vinhyller i pleksiglass eller akryl svært anvendelige i butikker eller i hotell- og restaurantbransjen (HoReCa). I tillegg til at vinholdere i akryl er pene og elegante, er de også svært enkle å rengjøre med en klut og såpevann.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør