Verdens første intelligente vinskap

opprettet den

Verdens første intelligente vinskap

Siden 1993 har franske La Sommelière designet og produsert noen av markedets beste løsninger for vinlagring. Merkevaren er kjent for sine innovative løsninger, velegnede for både profesjonelle og private vinentusiaster. Vinskapene fra La Sommelière selges i mer enn 70 land, og nyheten ECELLAR185 er verdens første intelligente vinskap.

 

ECELLAR185 representerer et banebrytende skifte i måten vi lagrer vin på. Vinskapets 14 hyller er alle utstyrt med tolv sensorer som er koblet sammen med La Sommelières Vinotag-app (utviklet i samarbeid med danske Vivino). Når du plasserer en vinflaske i ECELLAR185, tar du et bilde av etiketten, og deretter får du alt av informasjon om vinen servert direkte i appen. Vinskapet registrerer nøyaktig hvor du plasserer flasken, og når det en gang blir tid til å nyte vinen, kan du bruke appen til å lokalisere flasken inne i vinskapet igjen.

Til stor glede for de største vinentusiastene kan den geniale ESommelier®-funksjonen komme med forslag til hvor du best plasserer forskjellige flasker i skapet. Funksjonen baserer vurderingene på hvilken type vin det dreier seg om, optimal lagringstid samt hvilken temperaturen flasken trives best i. ESommelier®-funksjonen kan også vise når vinskapet nærmer seg fullt. ECELLAR185 fra La Sommelière er med andre ord den perfekte intelligente vinkjeller, og det er som skapt for den moderne vin-nerd.

La Sommelière Vinotag APP

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør