Skjem bort boblene dine – og deg selv

opprettet den

Skjem bort boblene dine – og deg selv

Siden 2013 har Coravin sørget for at dråper ikke går til spille når du åpner en favorittvin – også de gangene du kun skal ha et enkelt glass. Coravins geniale system er anerkjent blant profesjonelle vinkjennere over hele verden, og nå lanserer de en sprudlende nyhet til de dyrebare boblene dine.

 

Du har garantert stått i situasjoner hvor du ikke drikker opp en hel flaske, men ønsker å ta vare på restene til en annen god gang. Men hvordan er det nå det fungerer? Kan innholdet i en åpen flaske holde seg i noen dager uten å bli kjedelig, eller i verste fall dårlig? Siden 2013 har Coravin sørget for at du ikke har behøvd å bekymre deg om dette ved å kunne forlenge vinens levetid med opptil flere måneder – også i flaskene du kun har skjenket et par glass fra.

Coravins geniale vinbevaringssystem har gått sin seiersgang på verdens beste barer og restauranter etter å ha muliggjort glasservering av dyre viner. Systemet fungerer ved at du stikker en tynn nål gjennom korken. Deretter fylles flasken med argongass som erstatter vinen som presses opp. Når du trekker nålen opp av flasken etter å ha skjenket et glass, lukker korken seg om seg selv slik at du kan oppbevare vinen inntil du igjen får lyst til å smake på den.

 

Coravin Sparkling

Coravin Sparkling – boblenes beste venn

Det er ikke kun profesjonelle sommelierer som har glede av Coravin. Faktisk er systemet nesten uunnværlig i alle situasjoner hvor det ikke er behov for en hel flaske vin til middagen.

Tenk hvis du har noe å feire eller markere, og derfor vil unne deg et boblende glass med musserende vin på en alminnelig hverdag. Ingen grunn til bekymring. Coravin har nemlig lansert det innovative Coravin Sparkling-systemet som er spesialutviklet til musserende viner.

Coravin Sparkling bruker CO2 i stedet for argongass til å bevare boblene i den musserende vinen. Du må naturligvis også ta korken opp av flasken når du vil skjenke deg et glass, noe som også er en del av opplevelsen når du nyter bobler (lytt eventuelt til Champagnegaloppen samtidig). Ellers er prinsippet det samme som med de andre velkjente Coravin-modellene: Når du har skjenket et glass, setter du den praktiske Coravin Sparkling-korken over flasken. Deretter fylles flasken med CO2 og gir den musserende vinen opptil to ukers ekstra «levetid». Enkelt og genialt.

Les mer om Coravin Sparkling

Wineandbarrels er forhandler av Coravin i Norden. Se hele vårt imponerende sortiment her.

 

Coravin Sparkling

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør