April utvalgte showcase

Opprettet den

April utvalgte showcase

April utvalgte showcase - Å skape en vinlounge med vinskap fra Pevino 

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com. 

 

Kunde: privat

Vinkjøleskap Pevino Imperial x 2 stk.

Flaskekapasitet: 2 x 54 flasker

Sted: Nord-Sjælland – Danmark

 

Morten og partneren hans stod overfor en stor oppgave da de kjøpte det nye huset sitt. Renoveringen skulle ikke bare passe til deres smak og stil. De ville også skape en innbydende atmosfære der de kunne ha hyggelige stunder med vennene sine.

 

Etter å ha lagt nytt gulv, malt og skiftet vinduer, var det på tide å fokusere på noe annet viktig – hvordan de skulle lagre vinen sin.
Drømmen om en vinvegg tok form da de bestemte seg for å skape en liten lounge i en forlengelse av stuen.

 

Sentralt plassert og vakkert innredet, skulle dette området ikke bare være til oppbevaring av vin. De ville også at det skulle være et hyggelig område der de kunne nyte et godt glass vin og slappe av.

 

Valget falt på to Pevino vinskap fra Wineandbarrels – ett til rødvin og ett til hvitvin og rosé. Siden de har et stort utvalg av viner er skapene satt til henholdsvis 7 og 14 grader. Slik har de alltid en serveringsklar vin for hånden.

 

Pevino Imperial-skapene rommer 54 flasker hver, og var det perfekte valget siden de både er stilrene, praktiske og svært stillegående. Med en dybde på bare 40 cm og en høyde på 180 cm passet de perfekt inn i stuen uten å ta for mye plass.

"Vinskapene er så elegante og passer fint inn i stuen vår".

Med 14 fullt uttrekkbare hyller er det enkelt å få tilgang til alle vinene.  De presenteres samtidig veldig elegant siden de ligger med etiketten utover. Sammen med vinskapenes dimbare LED-lys får man også vist fram flaskene på flott måte.

 

Pevino Imperial-vinskapene er plassert foran i stuen. Sammen med myke gulvtepper, en behagelig stol og et lite bord, skaper de en hyggelig og innbydende stemning. Der kan Morten og partneren hans nå beundre vinen sin og nyte den i ro og mak.

 

Med Pevino vinskap fra Wineandbarrels kan drømmen om den perfekte vinopplevelsen bli til virkelighet.

 

Finn alle Pevino-modellene her og velg det som passer til deg.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør