Marss utvalgte showcase

Opprettet den

Marss utvalgte showcase

Marss utvalgte showcase - når vinlagring blir kunst

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com. 

 

Ikke noe mer er nødvendig – vakker installasjon med Pevino

 

Kunde: privat

Vinkjøleskap Pevino Majestic x 2 stk.

Flaskekapasitet: 2 x 46 flasker

Sted: Nord-Sjælland – Danmark

 

Når det kommer til å innrede hjemmet ditt, er kjøkkenet ofte husets hjerte – et sted hvor funksjon møter estetikk. Og når lidenskap for vin blir en del av ligningen, er det viktig å skape et rom som ikke bare oppfyller behovet for lagring, men også din personlige stil. La oss dykke ned i historien om hvordan Torben og kona klarte å skape den perfekte løsningen for vinlagring hjemme hos seg.

 

Fra planlegging til realiseringTorben og kona sto overfor en utfordring da de bestemte seg for å pusse opp kjøkkenet sitt. De ønsket opprinnelig et vinskap i full høyde med to soner, men planløsningen på kjøkkenet tillot ikke dette. I stedet måtte de tenke annerledes og bestemte seg for å installere to mindre vinskap med plass til 46 flasker hver – en løsning som viste seg å være både praktisk og elegant.


De valgte vinskapene fra den Pevino Majestic-serien. Disse vinskapene tilbyr ikke bare tilstrekkelig lagringsplass, men vinskapene fra Pevino gir også rommet et elegant uttrykk.

Med fem uttrekkbare hyller i bøk og hyllefronter i sort aluminium ble skapene tilpasset resten av oppsettet og skaper nå en flott kontrast i rommet.

 

 

 

 

Vakker LED-belysning

En av de fine detaljene til disse vinskapene er den justerbare LED-belysningen. Med mulighet til å velge mellom hvitt, blått eller oransje lys, kan Torben tilpasse belysningen til enhver anledning og skape en vakker bakgrunn for vinsamlingen.

 

En integrert installasjon i spisestuenDe to vinskapene ble elegant integrert i spisestuen i en innbydende løsning med akustikkpaneler i bakgrunnen og LED-belysning rundt omkring. Det er med på å skape en varm og god atmosfære.

Sorte melaminplater og en stor glassplate på toppen fullfører utseendet og skaper et sammenhengende og stilig oppsett.

Selv om oppbevaring av vin var hovedformålet med disse vinskapene, ble de også et vakkert designelement i rommet. Torben og hans familie nyter ikke bare vinsamlingen, men setter også pris på det estetiske bidraget som vinskapene tilfører hjemmet deres.


Vi drikker vin, vi samler den ikke, sier Torben med et smil.
 

Med riktig planlegging og kreativ tenkning kan du også lage det perfekte vinskapsoppsette i ditt hjemmet. Enten på kjøkkenet, spisestuen eller i en dedikert vinkjeller. Det er ingen grenser for hvordan du kan integrere funksjonalitet og design for å møte dine behov og reflektere din personlige stil.


Finn inspirasjon til dit neste interiørprosjekt her.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør