Vinstativ for enhver smak og behov

Er det noe mer elegant og flott enn et vinstativ du kan kjøpe fra Wineandbarrels? Hos oss finner du praktiske og stilige løsninger for vinflaskene dine. Vi tilbyr ulike varer som vil fullføre din vinopplevelse og gi deg akkurat den rette lagringsplassen. Velg blant annet mellom vinstativer i tre, vinstativer i metall eller vegghengte stativer.

Hos Wineandbarrels spiller vårt utvalg av vinstativ en nøkkelrolle sammen med våre vinkjølere. Å lagre vin optimalt er i grunnen det vi er her for. Derfor er vårt sortiment blant de bredeste og største tilgjengelig på det skandinaviske markedet. Se gjennom vårt store utvalg av vinstativer og finn et design som passer din smak her.


Velg et vinstativ for ideell oppbevaring

Et vinstativ, også kalt en wine rack, vinreol eller vinhylle, er et stativ laget til vinlagring og oppbevaring flasker. I hovedsak handler konseptet med å lagre vinflasker om stabilitet og stillhet. Flaskene oppbevares fortrinnsvis på et mørkt sted med konstant temperatur. Det er også svært viktig at flaskene blir liggende for å sikre at korken alltid er i kontakt med innholdet og dermed holdes jevn og tettsittende. For å oppbevare flaskene på denne måten er vinstativer eller vinskap ideelle enheter.

Enten du velger å lagre vinene dine på kjøkkenet eller i et eget rom, har vi en praktisk løsning klar for deg hos Wineandbarrels. Uansett stil eller behov, kan du finne en rekke vinstativ som vil møte dine forventninger og bidra til å forlenge vinens levetid.

Avklar dine behov før du kjøper et vinstativ

Det er mange løsninger når man snakker om vinstativer. Leter du etter en måte å oppbevare så mange flasker som mulig til lavest mulig pris, eller regnes vinstativene som et ekte møbel som skal være en integrert del av hjemmeinnredningen din?

Du bør også vurdere forbrukermønsteret ditt i vin. Hvis du ofte kjøper et større volum av samme vin, for eksempel hele kasser med seks eller tolv flasker om gangen, kan en kasse med store mellomrom være en god idé.

Er du heller den typen forbruker som kjøper en eller to flasker med en bestemt vin? I så fall foretrekker du kanskje et vinstativ hvor du enkelt får tilgang til hver enkelt flaske uten å måtte flytte på andre flasker. Wineandbarrels tilbyr vinstativ som matcher alle dine spesifikke behov.

Lag en stilig løsning for vinflaskene dine

Vinstativ er en praktisk måte å oppbevare vinen din på. Det betyr imidlertid ikke at de ikke kan se elegante ut. Vi har en rekke vinstativ som ser bra ut og presenterer flaskene dine på en veldig fin måte samtidig som de gir deg en flott oversikt over samlingen din. Hos oss kan du blant annet få:

  • Vinstativ i stål/metall
  • Vinstativ i eik, ask og furu
  • Vinstativ i akryl

Du kan for eksempel vurdere de vakre vinstativene i tre fra Winerex. Disse vinstativene er tilgjengelige i tre forskjellige tresorter og i et stort utvalg av former, størrelser og design for praktisk talt alle behov.

Hvis estetikk er en prioritet, kan vi også presentere Renato-vinstativsystem for deg. Disse variantene kommer utelukkende i svart, men du kan finne mange interessante design. Denne typen hyller ser vakker ut i både en butikk og restaurant, men også i din private vinkjeller. Vinstativene leveres ferdig montert og klare til bruk umiddelbart.

Få rimelige vinstativ hos oss

Ønsker du å lagre mange flasker så økonomisk som mulig, finnes det også flere alternativer hos Wineandbarrels. De klassiske innstikkstativene fra Mensolas er perfekte hvis du vil ha god oversikt over vinen din, da disse stativene gjør det enkelt for deg å plukke opp en hvilken som helst spesifikk flaske fra samlingen din.

Stativ fra Mensolas leveres umontert, men enkle å sette sammen, og de finnes i mange størrelser som kan kombineres. Dette lar vinreolsystemet ditt vokse sammen med vinsamlingen din, ettersom du kan omorganisere og legge til akkurat den enheten du trenger.

Vinstativene i tre fra Vinikea er også et godt valg, da du virkelig får oppbevaring til mange flasker til svært lave priser. Dette merket tilbyr ulike design som vil hjelpe deg med å lage en organisert og sikker lagringsplass for vinene dine. Disse rimelige trevinstativene er for deg å montere selv, men dette gjøres raskt og enkelt.

Velg designet som passer din personlige smak

Hos Wineandbarrels har vi et stort utvalg av små og hendige vinstativer i metall. Du kan bruke dem som utstillingsstativ for flasker eller som en fin brakett til å montere på veggen.

Ta for eksempel en titt på våre Vino-veggstativ. De er tilgjengelige som stativer med en dybde på henholdsvis én, to eller tre flasker og med en høyde på ni eller tolv flasker. De er også tilgjengelige for åtte eller ti magnumflasker på enkeltflaskedybde.

Du kan også se våre champagnestativ fra Pupitre i tre, for flasker med musserende vin og de kule hyllestativene fra Vinobarto laget av gamle vintønner. Disse merkene lager vakre vinreoler med et rått, men elegant design. For eksempel er Vinobarto-stativene laget av brent tre, noe som gir dem et unikt utseende.

Organiser vinrommet ditt med Wineandbarrels

Er du usikker på hvordan du skal lagre vinen din best? Hvis du vil teste ut måter å organisere og dekorere ditt eget vinrom på, kan du gjøre det med vårt tilpassede designverktøy. Her kan du finne vårt utvalg av vinmøbler, vinstativer og til og med vinkjølere fra vårt sortiment. Dimensjoner vises automatisk når du velger elementene.

Vil du se vårt utvalg av produkter fysisk? Besøk da vårt showroom i Oslo. Her vil du kunne se alle våre flotte vinstativer, vinkjølere og resten av vårt sortiment.

Opplev vårt utvalg av vinskap

Hvis du ser etter en løsning som lar deg lagre vinflaskene dine ved en viss temperatur, kan du vurdere våre vinkjølere på Wineandbarrels. En vinkjøler er en type kjøleskap som gir optimale forhold for oppbevaring av vin da den holder en jevn og ideell temperatur.

En vinkjøler er praktisk for både kort- og langtidslagring. Med en kjøler kan du enkelt holde et par flasker av din foretrukne vin klar når du vil nyte et glass vin. Men fordi kjøleskapet tilbyr stabilitet, stillegående, samt riktig temperatur og fuktighet, er det også ypperlig for å lagre vinene dine over lengre tid. Vinkjøleskapet beskytter også flaskene dine mot lyset.

Du kan velge mellom ulike typer vinkjølere avhengig av dine behov. Du kan for eksempel få en variant med to eller flere temperatursoner, som lar deg lagre hvitviner i en sone og rødviner i en annen. Dette er perfekt hvis du ikke har nok plass til å lage en hel vinkjeller, men gjerne vil ha temperert vin klar til servering.

Gjør valget enkelt for deg selv

Vi vet at det kan føles litt forvirrende og usikkert når det kommer til å velge vinstativ. Spesielt i en butikk som Wineandbarrels, som har et så stort utvalg. Velg en løsning som er for ditt behov, enten det er en vinhylle, en vinreol eller et vinskap.

Har du litt flere flasker enn det en enkelt vinhylle kan romme, så har vi vinstativ som rommer opp til hele 144 vinflasker. Da sier det seg selv at de fleste behov som du eventuelt måtte ha blir dekket.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør