Spiegelau Authentis - Hvitvinsglass 02 (4 stk.)

Modell/varenr.: 4400182

599 NOK

Pris per glass 150 NOK

Klarna
Tilbehør
  • Gaveinnpakning

    Leveringstid forlenget med 1 dag

    ( + 12 NOK )
Frakt for dette produktet 89 NOK (På lager. Levering innenfor 5-7 virkedager)
2 års garanti
28 dagers angrerett

Vi introduserer vinglassene Spiegelau Authentis – den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og eleganse for vinentusiaster. Disse glassene er laget av blyfri krystall, designet for å få frem det beste i vinen din og heve drikkeopplevelsen.
Authentis-serien er kjent for sin perfekte balanse mellom eleganse og holdbarhet. Disse glassene har lang stett og en delikat, tynn kant som gir en sømløs, raffinert opplevelse når du nyter favorittvinen din. De er designet med en bred skålform som gir optimal oksygenering av vinen, noe som forsterker vinens aroma- og smaksprofil.
Disse glassene er laget av blyfri krystall og er ikke bare sterke og holdbare, de er også trygge å bruke hver dag. Krystallenes klarhet og glans gir en eksepsjonell estetikk som bidrar til den generelle vinopplevelsen. Glassene kan også vaskes i oppvaskmaskin, noe som gjør dem lette å rengjøre og vedlikeholde.
Vinglassene Spiegelau Authentis passer perfekt til alle typer viner, fra kritthvite viner til fyldige rødfarger. De er også fine å ha når du skal ha gjester, og de vil garantert imponere gjestene dine. Authentis-serien kommer i en rekke former og størrelser, slik at du kan finne det perfekte glasset til din favorittvin.
Uansett om du er en erfaren vinkjenner eller nettopp har startet vinreisen, er vinglassene Spiegelau Authentis et utmerket valg for å høyne vinopplevelsen. Opplev den perfekte balansen mellom eleganse og holdbarhet med vinglassene Spiegelau Authentis.

Dette glasset vant i november 2017 testen i et av verdens mest respekterte vinmagasiner, La Revue du Vin de France.

I en test av allroundglass vant dette glasset foran store navn som Riedel og Zalto, som hver koster flere hundre kroner per stykk. Les eventuelt hele testen på fransk. Et halvt år senere gjentok glasset bedriften. I en oppfølgende test i samme magasin i mars 2018 fikk glasset en flott andreplass. Litt av en statistikk, må det være lov å si.

Glasset er egentlig et hvitvinsglass, men brukes også til mange andre drikkevarer. Det kan blant annet brukes som et glimrende smaksglass, men fungerer også supert til dessertvin.

Dette er et utrolig godt allroundglass.

Innhold i glass: 42 cl.

Høyde: 21,0 cm
Diameter: 8,5 cm

Selges kun i hele pakker á 4 stk.

En god vin fortjener et ordentlig glass!
 

Spesifikasjoner

Produkttype Vinglass
Produsent -

Dimensjoner

Høyde (cm) 21
Bredde (cm) 22
Dybde (cm) 22
Dørbredde (cm) -
Vekt (kg) 0,225
Antall hyller/skuffer -
Produktserie Authentis
Glass Hvitvinsglass, Krystallglass
Volum (cl) 42
Diameter (cm) 8,5

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..