PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

Oktober måneds utvalgte showcase

Opprettet den

Oktober måneds utvalgte showcase

Funksjonalitet og estetikk i skjønn forening = 8 kvm vinhygge

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com
Årets showcase vinner en pris på 10.000 NOK.

 

Kunder: Privat

Moduler: Pevino vinskap og Caverack vinstativ

Flaskekapasitet: ca. 350 flasker

Location: Fredericia Denmark

 

Funksjonalitet og estetikk i skjønn forening 

Det finnes få ting i livet som kan sammenlignes med gleden av å komme inn i et vinrom fylt med god vin og en følelse av både funksjonalitet og estetikk. Slik har Morten og kona hans det når de kommer inn i vinrommet sitt, som Wineandbarrels har hjulpet til med å innrede. 

En vinelskers drøm

For mange vinelskere, inkludert oktobers showcase-vinner, er drømmen om et dedikert vinrom eller en vinkjeller noe som alltid har ligget og ulmet i bakhodet. Da Morten og hans kone bestemte seg for å kjøpe et nytt hus, var tanken på å skape et slikt rom en del av deres vurderinger.
De hadde muligheten til å innrede både en tradisjonell vinkjeller og et vinrom i sitt nye hjem, men valget falt på et vinrom i hovedetasjen, og årsaken var ganske enkel: tilgjengelighet. For Morten var det viktig at vinrommet ikke bare skulle være et sted for oppbevaring av vin, men også ha en annen funksjon. Det skulle være et sted de kunne oppholde seg og nyte vinen.

Estetisk og funksjonell design

Vinrommet ble derfor innredet i forlengelse av kjøkkenet og stuen, med store vinduer ut mot stuen og en vakker utsikt over Lillebælt. «Vi er svært fornøyde med vinrommet», sier Morten. Glasset til vinrommet er "bronsefarget", noe som får rommet til å virke varmere og mer innbydende. 
Selve rommet er ikke nedkjølt, da ønsket var et bruksrom, ikke et lagringsrom. Derfor er det installert to Pevino vinskap som opprettholder optimale forhold for vinene – ett til rødvin og ett til hvitvin, rosé og champagne. Dette gjør det mulig for Morten å ha viner klare til servering ved riktig temperatur. 
Pevino vinkjøleskap er innredet med presentasjonshyller, noe som betyr at etikettene på flaskene vender utover og viser frem vinene på en flott måte. I tillegg er hyllene fullt uttrekkbare. Dette gjør det ikke bare enkelt å finne riktig flaske, men det gir også en visuell glede å kunne se samlingen.

Med plass til 350 flasker er dette rommet nesten som en skattekiste for vinelskere. Rommet er ca. 8 kvadratmeter stort, og i tillegg til vinkjøleskapene er rommet innredet med Caverack vinreoler som rommer Mortens brede vinsamling. 
Morten og hans kone bruker vinrommet ofte, både før middagen når de ønsker gjestene velkommen med en forfriskende aperitiff, og etter middagen når de ønsker å avslutte kvelden med stil. 
"Wineandbarrels kom med noen veldig gode løsningsforslag til rommet, og samarbeidet har vært veldig bra", forteller Morten. 


Mortens vinrom er ikke bare et sted for oppbevaring av viner, det er et sted for samvær, glede og å skape minner. Det er en påminnelse om hvordan vin kan være mer enn bare en drikk; det kan være en opplevelse som deles med dem vi elsker og er glad i. 


Finn inspirasjon til vinrommet ditt her.
 

Vinrum med Caverack by Wineandbarrels

 

Vinrum by Wineandbarrels

Vinrum Wineandbarrels

 

Vinrum med Wineandbarrels - Pevino

 

 


 


 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør