September måneds utvalgte showcase

Opprettet den

September  måneds utvalgte showcase

September måneds utvalgte showcase – en elegant tilføjelse til køkkenet

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com

Kunder: Privat

Moduler: Pevino Majestic vinkøleskab  

Flaskekapasitet: 39 flasker

Location: København Denmark

Lasses innebygde vinskap – et elegant tilskudd til kjøkkenet

Innredningsløsningen bak vinskapet begynte da Lasse flyttet inn i sitt nye hjem på Østerbro i København. Tidligere hadde han aldri tenkt på at han skulle ha et vinskap, ettersom vin for ham «bare» er noe man drikker og ikke oppbevarer. Men da den tidligere eieren hadde hatt et vinskap stående på kjøkkenet (om enn en noe større utgave), var ideen plantet og den tok raskt form. 


Derfor begynte Lasse å utforske muligheten for et mindre vinskap som kunne passe bedre til husholdningens behov. 

Etter å ha rådført seg med eksperter hos Wineandbarrels, bestemte Lasse seg for et innebygd vinskap fra Pevino, som samtidig skulle tilføre mer lyst tre til det ellers mørke kjøkkenet. 


Løsningen på kjøkkenet ble designet og bygget av en snekker, slik at ingenting ble overlatt til tilfeldighetene, og vinskapet fikk en helt sentral plassering i det store kjøkkenrommet i leiligheten. 


Pevino Majestic har vakre uttrekkshyller i lys bøk og en svart glassfront.  «Designet er så flott!», sier Lasse med et smil. De 39 flaskene som vinskapet rommer, er et perfekt flaskeantall, og de to sonene gjør at det alltid er serveringsklar vin uansett om Lasse byr på champagne, hvitvin eller rødvin.  


«Vi ønsket ikke bare et vinskap som var funksjonelt, men også estetisk tiltalende», supplerer Lasse. Derfor var riktig vinskap av avgjørende betydning.
 

Men det stopper ikke der. Vinskapet fra Pevino har også flott LED-belysning, med mulighet for belysning i flere farger. I begynnelsen brukte Lasse det hvite lyset, men nå: "er jeg glad i den dempede oransje som gir et fint varmt lys og tilfører en koselig stemning til kjøkkenet vårt." Utdyper Lasse. 


Pevino Majestic tilhører premiumsegmentet og har dessuten et svært lavt støynivå som gjør det anvendelig på kjøkkenet eller i stuen. 

Dermed ble det innebygde vinskapet ikke bare et praktisk tilskudd til Lasses nye hjem, men også et vakkert designelement som passer perfekt inn på kjøkkenet. 

Skal vi også hjelpe deg med å finne vinskapet til hjemmet ditt? Ta kontakt med oss, så tar vi en prat.
 

 

Pevino vinkøleskab


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør