August måneds utvalgte showcase

Opprettet den

August måneds utvalgte showcase

August måneds utvalgte showcase - ''bare for gøy''

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com

Kunder: Privat

Moduler: Caverack

Flaskekapasitet: ca. 450 flasker

Location: Viborg Denmark

Et showroom for vinentusiasten

Når kjærlighet til vin og kreativitet møtes, kan resultatet bare bli godt. Slik var det i hvert fall for Rene, som bestemte seg for at det selvfølgelig skulle inkluderes et vinrom i huset han skulle bygge.
Vinrommet er ikke bare en oppbevaringsplass for Renes beste flasker – det er også et estetisk midtpunkt som smelter sammen med resten av husets design og uttrykk.

Med fiskebensparkett i både vinrommet og husets øvrige rom er det skapt en kontinuitet i designen. 

Rene har selv tegnet vinrommet i vårt (red. Wineandbarrels) designprogram. I dette nettbaserte innredningsverktøyet kan du også innrede din nye vinkjeller eller vinrom. Prøv det HER. Du kan eksperimentere med ulike møbler, vinhyller og oppbevaringsmuligheter, og det gjorde Rene til han fant den perfekte kombinasjonen. 

Rene er stolt av vinrommet sitt og inviterer gjerne venner og gjester til å dele hans lidenskap. «Det er bare for gøy», forteller han selv om rommet. Med plass til rundt 450 flasker fungerer dette vinrommet nærmest som et personlig showroom for Renes vinopplevelser. Champagnesabelen vitner om øyeblikk med fest og feiring, og oppslagsverket Vin Atlas (World Atlas of Wine?) ligger klar. Rene har virkelig lyktes med å skape en lekeplass for glade vinelskere. 
 

Finn alle våre flotte Caverack-moduler HER og innred din egen vinkjeller.

 


Kommentar(er) 2

  • Erik Taranger
    Erik Taranger

    Hvor mange kvadratmeter er dette ca?

    Svar

Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Sammenlign
MAKS 3 enheter