Utvidet bytterett t.o.m. 1/2/22

Premiere

Première er serien hvor EuroCave-eventyret starter – her får du alt det nødvendige i én og samme innpakning

 

 


Alt det viktigste for dine vinflasker

Dette er grunnserien til EuroCave og her finner du alt du behøver for å kunne lagre vinen optimalt og elegant. I EuroCave Première får du alt det essensielle, mens avanserte ekstrafunksjoner til de største vinentusiastene er skåret bort.

Elektronisk vinkjeller

Ved å ta høyde for vinlagringens fem kriterier presenterer EuroCave Première et beskyttet og ideelt miljø for vinsamlingen din. Serien handler utelukkende om langtidslagring og modning av vin i trygge rammer, og av den grunn kommer samtlige skap i Première-serien med kun én kjølesone.

 

Bygg ditt eget vinskap

I Première-serien kan du velge mellom følgende:

Kabinettet finnes i tre størrelser: small (maks. 92 flasker), medium (maks. 169 flasker) og large (maks. 234 flasker).

Dørene kommer i to ulike varianter: solid eller glass.

Hyllene leveres i to ulike pakker: Access Pack (lagrings- og uttrekkshyller) eller Premium Pack (kun uttrekkshyller). Uttrekkshyllene er alle basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier».

Belysningen kommer fra en liten, mobil lampe med hvitt lys fra fire forskjellige LED-dioder.

Verdens beste vinskap

Som markedsledende innenfor eksklusive vinskap til private vinelskere, samt utstyr til vinservering i hotell- og restaurantbransjen, er EuroCave konstant igang med å utvikle de beste vinskapene til både profesjonell og privat bruk.

EuroCave er den eneste produsenten som utvikler, designer og produserer vinskap og klimaanlegg i Frankrike. Dette innebærer at EuroCaves skap, som markedets eneste, bærer merket «Origine France Garantie» – et tydelig bevis på at produktene er franske, helt ned til den minste mutter, og en garanti for ekspertise og kvalitet.

For hvis ikke franskmennene skulle vite noe om hvordan man håndterer vin, hvem skulle så?

EuroCave arbeider med tre hoved-produktkategorier: EuroCave Professional, EuroCave og Artevino.

Vinlagringens fem universelle kriterier

EuroCave arbeider med en målsetning om at vinen skal ha de best mulige forhold og at det alltid er vinen som kommer i første rekke. De «vingale» franskmennene har derfor satt opp fem ufravikelige krav i utviklingen av vinskap.

  1. Konstant temperatur – For at en vin kan modnes optimalt er det nødvendig med en stabil temperatur på mellom 10 og 14°C, uavhengig av den eksterne temperaturen.
  2. Egnet luftfuktighet – Vin må lagres og oppbevares med en luftfuktighet på mellom 50 og 80%. Under 50% risikerer korkene å tørke ut, noe som kan medføre lekkasjer. Med en luftfuktighet på over 80% kan etikettene ta skade og i enkelte tilfeller, ved manglende luftsirkulasjon, kan det oppstå skimmel.
  3. God ventilasjon – Luftsirkulasjon er ekstremt viktig for å unngå skimmel- og bakterievekst. 
  4. Beskyttelse mot lys  – UV-strålene fra direkte sollys er svært skadelig for vin, og selv den indirekte belysningen kan påføre vinen skader. I det lange løp kan lyset nedbryte vinens struktur og få vinen til å kollapse. Det helt ideelle oppbevaringssted har overhodet ingen lysinntrengning.
  5. Ingen vibrasjoner  – Vinen må beskyttes mot vibrasjoner og bevegelser siden rystelser kan nedbryte enkelte av vinens kjemiske komponenter. 

Servitørens hånd – La Main du Sommelier

En av EuroCaves genistreker er hyllekonseptet «La Main du Sommelier» som holder på flaskene som om det var en fast menneskehånd.

Holderen er laget i to ulike materialer; en fast base i plast som sikrer støtte og kanter i mykt elastomer som griper om flaskens form og beskytter mot vibrasjoner. De enkelte holderne kan beveges uavhengig av hverandre og monteres av og på hyllen etter ønske. Hyllekonseptet er en gjennomgående funksjon i de fleste av EuroCaves serier og avhengig av serie består en hylle av åtte til tolv «hender».

Idéen til den patenterte holderen oppstod som følge av EuroCaves produktutvikling i tett samarbeide med en rekke sommelierer, noe som gjenspeiles i det naturlige navnevalget til konseptet.

\