Inspiration

EuroCave Inspiration – integrerbare og fullt integrerbare vinskap

 


 

Helt perfekt vinskap til ditt kjøkken

EuroCave Inspiration er en serie som er designet til å passe perfekt i det private kjøkken. 

Det er her lagt stor vekt på design og uttrykk.

Integrerbart og elegant vinskap

Fullt integrerbare vinskap er meget etterspurte, og EuroCaves seneste serie er et forsøk på å imøtekomme dette behovet.

I motsetning til innbyggingsskap kan fullt integrerbare vinskap installeres i allerede eksisterende kjøkkenkabinett. Se installasjonstegninger her

 

 

Prisvinnende vinskap

EuroCaves Inspiration-serie er belønnet med en av verdens mest prestisjetunge og anerkjente designpriser; The Red Dot Award 2018.

Vinskap i fire størrelser

Som den eneste serien av vinskap fra EuroCave kommer Inspiration-serien i fire forskjellige størrelser. Her finnes, i tillegg til «Large», «Medium» og «Small», også «X-Small» som er på størrelse med en innbyggingsovn.

Stor utstyrspakke

Inspiration-serien byr på de samme lekre funksjonene som også finnes i Compact-serien. Du får innebygget hygrometer som viser aktuelt fuktighetsnivå, installerte vifter sørger for ensartet temperatur i skapet og reduserer risikoen for råte og skimmel og skapene kommer med en nedtellingsfunksjon og indikator som viser når det er tid for å skifte kullfilter. Belysningen i Inspiration-serien kommer også ovenfra.

Bygg ditt eget vinskap

Inspiration-skapene lar deg også treffe personlige valg. 

Kabinettet kommer i fire størrelser: X-Small (maks. 17 flasker), Small (maks. 30 flasker), Medium (maks. 59 flasker) og Large (maks. 89 flasker). 

Døren finnes i fire ulike utgaver: glassdør med rustfritt stål, full glassdør, fullt integrerbar dør/teknisk dør eller teknisk solid dør.

Hyllene leveres i tre ulike pakker: Storage (en kombinasjon av faste hyller og uttrekkshyller), Premium (kun uttrekkshyller) eller Service (en kombinasjon av uttrekkshyller, en halv hylle og en serveringshylle med plass til stående flasker). Uttrekkshyllene er basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier». 

Inspiration-vinskapene fås enten med én kjølesone eller med multisonefunksjon.

Samtlige skap i EuroCave Inspiration kommer med fem års garanti.

Verdens beste vinskap

Som markedsledende innenfor eksklusive vinskap til private vinelskere, samt utstyr til vinservering i hotell- og restaurantbransjen, er EuroCave konstant igang med å utvikle de beste vinskapene til både profesjonell og privat bruk.

EuroCave er den eneste produsenten som utvikler, designer og produserer vinskap og klimaanlegg i Frankrike. Dette innebærer at EuroCaves skap, som markedets eneste, bærer merket «Origine France Garantie» – et tydelig bevis på at produktene er franske, helt ned til den minste mutter, og en garanti for ekspertise og kvalitet.

For hvis ikke franskmennene skulle vite noe om hvordan man håndterer vin, hvem skulle så?

EuroCave arbeider med tre hoved-produktkategorier: EuroCave Professional, EuroCave og Artevino.

Vinlagringens fem universelle kriterier

EuroCave arbeider med en målsetning om at vinen skal ha de best mulige forhold og at det alltid er vinen som kommer i første rekke. De «vingale» franskmennene har derfor satt opp fem ufravikelige krav i utviklingen av vinskap.

  1. Konstant temperatur – For at en vin kan modnes optimalt er det nødvendig med en stabil temperatur på mellom 10 og 14°C, uavhengig av den eksterne temperaturen.
  2. Egnet luftfuktighet – Vin må lagres og oppbevares med en luftfuktighet på mellom 50 og 80%. Under 50% risikerer korkene å tørke ut, noe som kan medføre lekkasjer. Med en luftfuktighet på over 80% kan etikettene ta skade og i enkelte tilfeller, ved manglende luftsirkulasjon, kan det oppstå skimmel.
  3. God ventilasjon – Luftsirkulasjon er ekstremt viktig for å unngå skimmel- og bakterievekst.
  4. Beskyttelse mot lys – UV-strålene fra direkte sollys er svært skadelig for vin, og selv den indirekte belysningen kan påføre vinen skader. I det lange løp kan lyset nedbryte vinens struktur og få vinen til å kollapse. Det helt ideelle oppbevaringssted har overhodet ingen lysinntrengning.
  5. Ingen vibrasjoner – Vinen må beskyttes mot vibrasjoner og bevegelser siden rystelser kan nedbryte enkelte av vinens kjemiske komponenter.

Servitørens hånd – La Main du Sommelier

En av EuroCaves genistreker er hyllekonseptet «La Main du Sommelier» som holder på flaskene som om det var en fast menneskehånd.

Holderen er laget i to ulike materialer; en fast base i plast som sikrer støtte og kanter i mykt elastomer som griper om flaskens form og beskytter mot vibrasjoner. De enkelte holderne kan beveges uavhengig av hverandre og monteres av og på hyllen etter ønske. Hyllekonseptet er en gjennomgående funksjon i de fleste av EuroCaves serier og avhengig av serie består en hylle av åtte til tolv «hender».

Idéen til den patenterte holderen oppstod som følge av EuroCaves produktutvikling i tett samarbeide med en rekke sommelierer, noe som gjenspeiles i det naturlige navnevalget til konseptet.