Utvidet bytterett t.o.m. 1/2/22

Revelation

Unn vinflaskene dine det beste med den nyeste innredning og hylleteknologi. 

 


Verdens beste vinskap

I EuroCaves Revelation-serie tenkes det nytt i forhold til innredningen av vinskapet. Serien beskriver EuroCave selv som verdens beste vinskap - og kanskje tar de ikke helt feil.

 

Litt mer av alt

På samme måte som i Pure-serien, er følgende standard også i Revelation:

Serien har innebygget hygrometer som viser aktuelt fuktighetsnivå. Til alle skapene medfølger en beholder med lærkuler som kan mettes med vann for å gi, om ønskelig, økt luftfuktighet i skapet.

 

Installerte vifter sørger for ensartet temperatur i skapet, samtidig som de reduserer risikoen for råte og skimmel.

Revelation-serien har i tillegg nedtellingsfunksjon og indikator som viser når det er på tide å skifte kullfilter.

 

 

Ekstra elegant

Med utgangspunkt i alle de lekre funksjonene til Pure-serien går EuroCave enda litt lenger med Revelation-serien. De elegante uttrekkshyllene, som er unike for serien, er mer solide, har soft-close-funksjon og kommer med en eksklusiv front i enten lys eik eller svart pianolakk. Sammen med vinskapene medfølger også seks flotte, epoxy-belagte metallskilt til hver hylle og en vannbasert tusj slik at du på en elegant måte kan markere hvilke viner som ligger hvor. Hyllene er naturligvis også av EuroCaves egenutviklede konsept «La Main de Sommelier». Til forskjell fra de øvrige seriene kommer belysningen i Revelation-serien fra en elegant LED-list som løper fra topp til bunn i hver side av skapet.

Fem års garanti

Revelation-serien kommer med en 5-årig fabrikkgaranti. De øvrige seriene har 2 års garanti.

Bygg skapet etter eget ønske

Ganske ligesom med resten af skabene fra EuroCave kan du tilpasse dit vinskab lige efter dine ønsker. 

Kabinettet kommer i to ulike størrelser: Small (maks. 92 flasker) og Large (maks. 234 flasker). 

Kabinettfargen finnes i fire varianter: matt svart, rustfritt stål, rustfritt stål (m/glassdør) eller med skinntrekk. 

Døren kommer i to forskjellige utgaver: massiv med svart pianolakk eller full glassdør uten ramme.

Hyllene kommer i to forskjellige utgaver: massiv med svart pianolakk eller full glassdør uten ramme.

Hyllene leveres også i her i to ulike pakker: Access (faste hyller og uttrekkshyller) eller Premium (kun uttrekkshyller). Uttrekkshyllene har alle soft-close-funksjon og er basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier».

Skapene i Revelation-serien kommer enten med én kjølesone eller med multisonefunksjon.

I front

Som markedsledende innenfor eksklusive vinskap til private vinelskere, sammen med utstyr til vinservering i hotell- og restaurantbransjen, er EuroCave konstant igang med å utvikle de beste vinskapene til både profesjonell og privat bruk.

EuroCave er den eneste produsenten som utvikler, designer og produserer vinskap og klimaanlegg i Frankrike. Dette innebærer at EuroCaves skap, som markedets eneste, kan bære merket «Origine France Garantie» - et tydelig bevis på at produktene er franske, helt ned til den minste mutter, og en garanti for ekspertiske og kvalitet.

For hvis ikke franskmennene skulle vite noe om hvordan man håndterer vin, hvem skulle så?

EuroCave arbeider med tre hoved-produktkategorier: EuroCave Professional, EuroCave og Artevino.

Vinlagringens fem universelle kriterier

EuroCave arbeider stringent ut fra at vinen skal ha de best mulige forhold, og det er alltid vinen som kommer i første rekke. De «vingale» franskmennene har derfor satt opp fem ufravikelige krav når de utvikler vinskap.

  1. Konstant temperatur – For at en vin kan oppleve ideell modning er det nødvendig med en stabil temperatur på mellom 10 og 14°C, uavhengig av den eksterne temperaturen.
  2. Egnet luftfuktighet – Vin må lagres og oppbevares med en luftfuktighet på mellom 50 og 80%. Under 50% risikerer korkene å tørke ut, noe som kan medføre lekkasjer. Over 80% kan etikettene ta skade og i enkelte tilfeller ved manglende luftsirkulasjon kan det oppstå skimmel.
  3. God ventilasjon – Luftsirkulasjon er ekstremt viktig for å unngå skimmel- og bakterievekst.
  4. Beskyttelse mot lys – UV-strålene fra direkte sollys er svært skadelig for vin, og selv den indirekte belysningen kan påføre vinen skader. I det lange løp kan nemlig lyset nedbryte vinens struktur og få vinen til å kollapse. Det helt ideelle oppbevaringssted har overhodet ingen lysinntrengning.
  5. Ingen vibrasjoner – Vinen må beskyttes mot vibrasjoner og bevegelser siden rystelser kan nedbryte enkelte av vinens kjemiske komponenter.

Servitørens hånd - La Main du Sommelier

En av EuroCaves genistreker er hyllekonseptet «La Main du Sommelier» som holder på flaskene som om det var en fast menneskehånd.

Holderen er laget i to ulike materialer; en fast base i plast som sikrer større og kanter i mykt elastomer som griper om flaskens form og beskytter denne mot vibrasjoner. De enkelte holderne kan beveges uavhengig av hverandre og monteres av og på hyllen etter ønske. Hyllekonseptet er en gjennomgående funksjon i de fleste av EuroCaves serier og, avhengig av serie, består en hylle av åtte til tolv «hender».

Idéen til den patenterte holderen oppstod som følge av EuroCaves produktutvikling i tett samarbeide med en rekke sommelierer, noe som gjenspeiles i det naturlige navnevalget til konseptet.

\