Roma

Elegant vinreol til deg som oppbevarer vin i kasser. Stålreolen er beregnet til hele vinkasser og består av to uttrekkbare hyller.


Vinstativene til deg som lagrer vinen i hele kasser

De såkalte OWC-kassene er ikke bare praktiske og stabile, men også svært dekorative.

OWC står for Original Wooden Case, og blant annet på grunn av de elegante dekorasjonene er kassene utrolig etterspurte.

Denne modulen er laget av metall, har to trehyller og er montert på teleskopskinner som en flat skuffe uten sider. Her har du plass til noen av dine flotteste vinkasser samtidig som du har enkel tilgang til flaskene.

Ekstrastore hyller

Denne typen stativer har tidligere hatt utfordringer med kun å kunne romme standardkasser til bordeaux-flasker.

Vinflaskene fra eksempelvis Bourgogne eller Rhöne er annerledes, og det betyr at kassene også er noe større. Derfor har det tidligere vært problemer med å få plass i tidligere utgaver av vinstativene.

Det er fikset i ROMA-modellen hvor dimensjonene er noen centimeter større. Det betyr at du har plass til de fleste typer trekasser i de flotte stativene (to kasser á 6 fl. eller én kasse á 12 fl.)

Kan utvides

ROMA-modulene kan stables oppå eller ved siden av hverandre slik at de sammen danner et større stativ med plass til massevis av kasser.

Vi anbefaler at du begrenser deg til å stable tre moduler oppå hverandre.

Vi anbefaler også at modulene festes til gulvet og veggen for å sikre optimal stabilitet. Det er nemlig mange kilo å holde styr på når du trekker en fullastet hylle helt ut.

Stativene/modulene leveres umonterte, men montering foregår enkelt ved å følge vedlagte veiledning. Det medfølger ikke tomme trekasser når du kjøper ROMA-modulene våre. Se for øvrig et stort utvalg av elegante trekasser her.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..