PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

Wincave

Driftssikre vinskap med lavt strømforbruk.


Driftssikkert vinskap
Wincave-skapene er produsert i Frankrike og designet til å holde i mange år. Wincave lager noen av markedets mest driftssikre vinskap.

Alt av skapets styring sitter i dørhåndtaket og temperaturen kan justeres mellom 10 - 16 grader. Den holdes konstant og varierer kun +/- 0,5 grader takket være en avansert mikroprosessor som kontrollerer temperatur og luftfuktighet.

Skapene fra Wincave er enkle i bruk og det er derfor svært lite som kan gå i stykker. Det er derfor den perfekte elektroniske vinkjelleren til deg som ønsker å oppbevare vin.


Unikt vinskap
Med et stort håndtak i eik signalerer du at skapet inneholder noe spesielt, nemlig din beste vin som skal ligge der i mange år. Designet til Wincave er unikt og sikrer vinen din på best mulig måte.

Svært lavt energiforbruk
Wincave lager, som de eneste på markedet, vinskap med en tykk isoleringsvegg på hele 60 mm. Dette gjør at vinen oppbevares sikkert og med et svært lavt strømforbruk. Alle modellene er kategorisert i energiklasse A+.

Kan plasseres kaldt
Alle Wincave-skapene har et innebygget varmeelement som gjør at du kan plassere vinskapene i rom hvor temperaturen er så lav som fem grader.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør