EuroCave - Vin au Verre 8.0 - Vinserveringssystem - 8 flasker

Modell/varenr.: VV8.0-CE

163.995 NOK

Klarna
Gratis levering til fortauet (kun utvalgte postnr.) (Levering innenfor 8-9 uker)

Som standard leveres varene dine gratis til fortauskanten på hverdager mellem kl. 07:00 og 19:00. 

Men vi tilbyr også:

  • Levering og innbæring av 2 personer 1.495 NOK Leveres og bæres inn av transportøren (2 personer).

    Leveringstiden forlenges med 1-2 dager ved valg av innbæring, og transportøren avtaler leveringsdato direkte med deg.
    Viktig: Beskriv adkomst så godt som mulig i kommentarfeltet under. Fraktprisen er gjeldende ved levering til alle brofaste øyer i Norge.

 

VIKTIG! Gratis frakt og innbæring gjelder kun til utvalgte postnummer. Les mer her
2 års garanti
28 dagers angrerett

Øk salget med 20 - 60%! Fremhev vintilbudene dine samtidig som du presenterer kunden for flere og bedre serveringsforslag og rådgivning.

Vin au Verre 8.0 er EuroCaves spesialdesignede anlegg til servering av vin på glass hvor både serveringstemperatur og volumet av den serverte vinen kontrolleres.

Innenfor hotell- og restaurantbransjen er vinservering på glass et viktig produkt, men samtidig et produkt hvor det ses et stort svinn, og dertilhørende tap, dersom flaskens siste glass ikke selges med det samme. Av den grunn er korrekt oppbevaring av vin etter åpning, og korrekt dosering, et svært viktig element.

Stor vekst i salg av «wine by the glass»

Fra hotell- og restaurantbransjen, samt vinhandlere over hele verden, har EuroCave opplevd en generell og raskt voksende etterspørsel etter et anlegg til dosering av vin på glass som både er brukervennlig, pålitelig, enkelt å vedlikeholde og som yter fenomenal kundestøtte.

Verdens beste produsent av vinskap

Av den grunn bestemte EuroCave seg for å fremstille et konkurransedyktig alternativ til de eksisterende serveringsanleggene, og i januar ble vindoseringsanlegget Vin au Verre 8.0 fra EuroCave Professional introdusert på markedet.

Vin au Verre 8.0 er en dispenser som kombinerer EuroCaves ekspertise og viten med implementeringen av den nyeste teknologien innenfor automatisk dosering og servering av vin.

Optimal vinservering

Anlegget oppfyller et fremtredende og altoverskyggende krav som er klart identifisert og definert av fagfolk; nemlig det å kunne yte optimal service. Vin au Verre 8.0 tilbyr design, temperaturstyring, mengdekontroll og mulighet for å overvåke salg og konservering av åpne flasker. Alt sammen styres enkelt via den brukervennlige berøringsskjermen.

To soner og nitrogen til vin

Anlegget har to kammer med individuelt justerbare temperaturer (6 - 15°C i venstre side og 9 - 18°C i høyre side), og grunnet bruken av nitrogen sørger anlegget for at åpne flasker kan holde seg i opptil tre uker.

Anlegget serverer inntil tre justerbare doser per flaske, noe som gir opptil 24 forskjellige doseringsmuligheter, samtidig som det holder styr på all vin som serveres. Anlegget er meget robust og er laget av kvalitetsmaterialer fra Frankrike.

Brukervennlighet

Vin au Verre 8.0 er så enkel i bruk at det alene gjør anlegget unikt. Faktisk ble det belønnet for sin intuisjon og brukervennlighet i SMART LABEL-konkurransen på HOST-messen i Milano i 2017. En unik berøringsskjerm styrer alle innstillingene som navngivning av flasker, temperaturinnstilling, belysning, dosering og priser. Anlegget er meget enkelt å operere, men det er naturligvis også veiledninger på skjermen hvis du har bruk for hjelp under den daglige bruken. Og som noe helt unikt kan samtlige åtte tappekraner rengjøres automatisk på mindre enn tre minutter uten at du selv behøver å håndtere vinflaskene.

Pålitelig og effektivt serveringssystem

Effektiviteten er det heller ingenting i veien med. På seks sekunder klarer anlegget en servering på 12 cl, og det kan naturligvis servere flere glass samtidig. En flaske skiftes på mindre enn ti sekunder takket være det patenterte EuroCave-tilkoblingssystemet. Anlegget opererer med åtte åpne flasker og seks reserveflasker – alle ved perfekt serveringstemperatur.

Overblikk for ledere og personale

Dørene er låsbare og doseringsinnstillingene kan låses med en kode. Leder og personale kan ha hver sine koder til anlegget som er sertifisert og godkjent i henhold til NSF og CE 1934/2004.

Elegant design med valgmuligheter

Seriens grunnmodell har svart kabinett, men du kan velge mellom fem andre farger: antrasitt-grå, polert aluminium, beige, bordeaux-rød eller hvit. Det er mulig å koble anlegget til kassasystemet eller sette anlegget opp til å kunne betjene seg selv.

God økonomi

Vin au Verre 8.0 fra EuroCave Professional gjør «wine by the glass» til en solid kilde til økt fortjeneste, samtidig som du sender et signal om at du tar vinserveringen alvorlig.

EuroCave presenterer selv et forenklet regneeksempel som illustrerer fordelen med et vinserveringsanlegg. Gjennomsnittlig spilles/kasseres det daglig en mengde som svarer til åtte glass vin. Dersom ett glass vin selges for 100 kroner, og salgsstedet holder åpent 300 dager i året, gir dette et tap pålydende 240 000 kroner. Du kan enkelt justere tallene slik at de passer til din forretning.

«Wine by the glass» i vekst

Servering av vin på glass er for tiden det mest dynamiske formatet innenfor restaurantbransjen. I følge en undersøkelse utført av det franske matvareinstituttet, France Agrimer, blant franske restauranter med bordservering i 2015 mente 87% av de spurte at salget av vin på glass var stigende. Samtidig mente 50% at salget av vin på flaske hadde falt.

Vin på glass er god forretning

96% av alle restauranter med bordservering i Frankrike tilbyr vin på glass, og antallet av viner som tilbys på glass stiger samtidig med 9,2 på årsbasis. 22% av en restaurants årlige omsetning stammer fra salg av vin på glass.

Tre ting fremmer salget

Vinmenyen – En individuell og dynamisk vinmeny som endres i takt med sesongene.

Ekspertise – Et velutdannet personale som oppfordrer kunden til å kjøpe vin på glass.

Utstyr – Godt og brukervennlig utstyr som sikrer at vinen som serveres på glass holder høy kvalitet.

 

Nøkkelordene er: Kontroll og ensartethet ved dosering i glass, perfekt styret serveringstemperatur, optimal oppbevaring av åpne flasker og et enkelt, effektivt og brukervennlig system.

Vitenskapelig anerkjent

I 2015 ba EuroCave det uavhengige Institut Universitaire de la Vigne et du Vin om å undersøke hva som skjer med åpne vinflasker og effekten av de eksisterende løsningene som finnes til å bremse vinens forfall i åpne flasker.

Les et resymé av undersøkelsen her (på engelsk).

Lederen av forskergruppen uttalte blant annet at «Det er første gang i den ønologiske verden at dette skjer. Ingen har hittil adressert dette emnet.»

Verdens første vinskap

 

Franske EuroCave presenterte i 1976, som de første i verden, et vinskap til vinsamlere og siden den gang har EuroCave alltid vært forbundet med produkter til optimal vinlagring.

Alt utvikles og produseres i det nordlige Frankrike og kvaliteten er den aller beste. EuroCave er fyrtårnet alle de andre ønsker å være.

 

Det er svært viktig at du leser den vedlagte installasjonsveiledningen før du starter å montere anlegget.

Se instruksjonsvideoer fra EuroCave nederst på siden.

Fakta og detaljer

Farge: Svart (antrasittgrå, polert aluminium, beige, bordeaux-rød eller hvit finnes også som tilvalg) 

Dør: Glass, tre lag (ikke reversibel)

Antall flasker (Bordeaux):Åtte åpne flasker hvor fire kan være magnumflasker (maks. flaskehøyde 356 mm + 6-8 standardflasker i reserve (maks. flaskehøyde 320 mm).

Indre flaskediameter: 17,2 - 19,7 mm (99% av alle helflasker på verdensbasis)

Fire justerbare bein

 

Belysning: Justerbar, multifarget RGB-LED (200 farger)

Fjernbetjening: Ja

Alarm: Ja, ved feil i nitrogentilkobling, tom nitrogenflaske, temperatur og rengjøring/vedlikehold.

Lås: Ja

Dryppbeholder: Ja

Til innbygging: Ja, følg EuroCaves instruksjoner.

Integrerbar: Nei

 

Dosejustering: Ja, tre justerbare doser per kran

Temperaturområder: 6-15°C og 9-18°C

Kjølesoner: 2

Energiforbruk: 1,6 kWh/døgn (Testet i 24 timer med romtemperatur på 25°C. Reelt energiforbruk avhenger av bruksmønster og temperatur på omgivelser.)

 

Mål (BxDxH): 103,5 cm x 58,5 cm x 73,5 cm.
Vekt: 85 kg.
Ekstern temperatur (funksjonsområde): 10-35°C 

 

 

 

 

 

 

 
 

Spesifikasjoner

Generelt

Plassering Bord, Frittstående, Innbygging
Produsent EuroCave
Modell VV8.0-CE
Antall flasker (Bordeaux, max) 8
Antall kjølesoner 2 soner
Støynivå Over middels

Dimensjoner

Høyde (cm) 73,5
Bredde (cm) 103,5
Dybde (cm) 58,5
Dørbredde (cm) -

Interiør

Farge front Svart
Antall hyller/skuffer -

Kjølesystem

Temperaturområde 6-15°C og 9-18°C
Kan stå i kalde rom Nei, Laveste omgivelsestemperatur 10 grader

Annet

Reversibel dør Nei
Klimaklasse N, SN