PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

Spiegelau Willsberger Anniversary

Her finner du Spiegelaus flotte Wilssberger Anniversary-serie – når en kostbar, munnblåst klassiker blir tilgjengelig for enhver lommebok.


Spiegelau har gjennom mer enn 30 år med stor suksess produsert de verdensberømte munnblåste glassene designet av Johann Willsberger. 

Nå er det mulig for Spiegelau å produsere glassene på maskin, noe som gjør dem vesentlig billigere uten å gå på kompromiss med formgivningen. Serien kalles Willsberger Anniversary, og her er det mulig å dekke et svært vakkert bord med et glass til hver drikkevare du måtte ønske å servere.

Den spesielle og lett gjenkjennelige utformingen av glassene gjør dem til stilikoner.

Bobler og hvitvin
Det hele starter med det superelegante og stiliserte champagneglasset som er utformet som en mellomting mellom et flute og et hvitvinsglass. Selv om designet er mer enn 30 år gammelt, er glassets form av høyeste mote akkurat nå. Her kan du servere bobler av alle slag, men også en lekker aperitiff som en kjerring, en Campari eller kanskje til og med en Aperol.

Hvis aperitiffen skal være mer elegant med Vermouth og en oliven, så er det også det mest elegante Martiniglasset vi har sett lenge. Vi får helt lyst til å si «shaken, not stirred» når vi står med dette glasset i hånden. "The names is Barrels. Wineandbarrels."

Det svært allsidige hvitvinsglasset kan med fordel brukes til å servere ikke bare hvitviner, men også dessertviner av både den lyse og den mørke typen. Et glass av denne typen gjør seg også fint til en god sherry. 

To typer rødvin
Også i denne serien har Spiegelau to typer rødvinsglass. Det ene er med sine høye slanke kanter beregnet for de tørre vinene på cabernet sauvignon, merlot, sangiovese eller malbec. Du kan bruke glasset til mange andre viner, men spesielt unge viner vil fremstå godt i dette glasset. Bourgogneglasset er designet til bruk for de mer lyse og elegante rødvinene. Glasset her vil yte stor rettferdighet for røde viner med en viss alder.

Tre typer brennevin
Som noe helt unikt er Willsberger-serien utstyrt med intet mindre enn tre forskjellige typer glass til brennevin. De lavstammede whiskyglassene gjør det ut for et tørketrommelglass, bare med stett og fot. Dette er glasset til din old fashioned eller whisky on the rocks. 

Det andre brennevinsglasset er det vi kaller konjakkglasset. Det er beregnet for mørke og lagrede brennevin, som ofte serveres som digestive eller avec sammen med kaffen etter middagen. Det er single malt eller blended whisky av høy karat, Cognac eller Armagnac, Calvados, fin rom eller gammel marc.

Det tredje glasset til brennevin er det vi rett og slett kaller spritglasset. Det er beregnet for lyse destillater som klar grappa eller eau de vie. Glasset passer også godt til likør som Grand Marnier eller Chartreuse. 

Hvis du er typen som liker en kjølig pilsner etter en god middag, er det elegante pilsnerglasset som skapt til formålet.

Karaffelen har en svært spesiell utforming som skiller seg ut ved å være utstyrt med en stett og en fot som om den var et vinglass.

Uansett hvilken drikk du heller i glasset, er du Spiegelaus Willsberger Anniversary sikret en borddekking som skiller seg ut. ognbsp;

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør