Spiegelau Authentis - Hvitvinsglass, små (4 stk.)

Modell/varenr.: 4400183

599 NOK

Pris per glass 150 NOK

Klarna
Tilbehør
  • Gaveinnpakning

    Leveringstid forlenget med 1 dag

    ( + 12 NOK )
Frakt for dette produktet 89 NOK (På lager. Levering innenfor 5-7 virkedager)
2 års garanti
28 dagers angrerett

Vi introduserer vinglassene Spiegelau Authentis – den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og eleganse for vinentusiaster. Disse glassene er laget av blyfri krystall, designet for å få frem det beste i vinen din og heve drikkeopplevelsen.
Authentis-serien er kjent for sin perfekte balanse mellom eleganse og holdbarhet. Disse glassene har lang stett og en delikat, tynn kant som gir en sømløs, raffinert opplevelse når du nyter favorittvinen din. De er designet med en bred skålform som gir optimal oksygenering av vinen, noe som forsterker vinens aroma- og smaksprofil.
Disse glassene er laget av blyfri krystall og er ikke bare sterke og holdbare, de er også trygge å bruke hver dag. Krystallenes klarhet og glans gir en eksepsjonell estetikk som bidrar til den generelle vinopplevelsen. Glassene kan også vaskes i oppvaskmaskin, noe som gjør dem lette å rengjøre og vedlikeholde.
Vinglassene Spiegelau Authentis passer perfekt til alle typer viner, fra kritthvite viner til fyldige rødfarger. De er også fine å ha når du skal ha gjester, og de vil garantert imponere gjestene dine. Authentis-serien kommer i en rekke former og størrelser, slik at du kan finne det perfekte glasset til din favorittvin.
Uansett om du er en erfaren vinkjenner eller nettopp har startet vinreisen, er vinglassene Spiegelau Authentis et utmerket valg for å høyne vinopplevelsen. Opplev den perfekte balansen mellom eleganse og holdbarhet med vinglassene Spiegelau Authentis.

Dette glasset er laget spesielt til fin, frisk og leskende hvitvin, for eksempel muscadet, soave, pinot blanc fra Alsace og lignende.

Innhold i glass: 36 cl.

Høyde: 20,0 cm
Diameter: 8,1 cm

Selges kun i hele pakker á 4 stk.

En god vin fortjener et ordentlig glass!

Spesifikasjoner

Produkttype Vinglass
Produsent -

Dimensjoner

Høyde (cm) 20
Bredde (cm) 22
Dybde (cm) 22
Dørbredde (cm) -
Vekt (kg) 0,225
Antall hyller/skuffer -
Produktserie Authentis
Glass Hvitvinsglass, Krystallglass
Volum (cl) 36
Diameter (cm) 8,1

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..