PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

Winerex inspirasjon

Winerex produserer vinreoler av høy kvalitet til innredning av vinrom og vinkjellere.

Inspirasjonsbilder fra kundene våre

De eksklusive vinreolene fra Winerex fås i flere tresorter og kan kombineres på alle tenkelige måter.

Nedenfor finner du inspirasjonsbilder fra flere av kundene våre. 

 

 

 

Mange bruksområder

Uansett om du vil bygge en hel vinkjeller med mange moduler, eller bare ha én enkelt modul stående i stuen, kjøkkenet, vaskerommet eller annet rom, er disse WINEREX vinreolene svært anvendelige og funksjonelle. Du får en vinreol som er konstruert for å holde i mange år.

Eksklusiv utførelse

WINEREX vinreoler er produsert i Spania og utført med stor omhu for best mulig kvalitet. De er alle fremstilt av den beste furu som er lakkert med en spesiallakk som beskytter treet mot evt. fukt.

Slipp bryderiet med å samle selv!

Alle WINEREX vinreoler er samlet ved levering. Vinreolene samles av dyktige møbelsnekkere, noe som gjør at vinreolene har en svært høy kvalitet og finish. Det sikrer en ensartet kvalitet og du slipper bryet med å montere selv.

 

 

 

Velg tresort til innredningen

Winerex vinreoler produseres i fire forskjellige varianter. De fire tresortene som er benyttet i reolene er henholdsvis furu, eik, mørkbeiset – og hvitbeiset furu.

Tresortene er forholdsvis harde og oljeholdige, noe som gjør dem motstandsdyktige overfor de klimaforholdene som bør finnes i enhver vinkjeller. Ved valg av eik fås den elegante fargen, de fine årringene og høy kvalitetsfølelse, som gir modulene et eksklusivt, minimalistisk uttrykk. Treets egenskaper betyr dessuten at vi kan unngå overflatebehandling og annen trebeskyttelse, slik at dette ikke gir risiko for luktplager fra kjemiske tilsetningsstoffer.  Oppnå en rustikk vintagedesign i vinkjelleren ved å velge de mørkbeisede vinreolene. Se innredningen hos kunden nedenfor.

Finn ut mer

Vinkjeller innredet med mørkbeiset furu 

 

 

 

Skreddersydd innredning og design

Vil du ha gratis inspirasjon og faglig velfunderte innredningsforslag? Vi står klare med våre erfarne spesialister, som i tett samarbeid med deg utvikler den helt perfekte løsningen for deg og dine flasker.

Klikk her for å bli kontaktet

Vår interiørdesigner Morten er en sann mester med alle mulige kreative ideer.

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet vårt, der du angir dine rommål og eventuelt hvilken type innredning du er interessert i. Da utarbeider vi et forslag til deg i vårt innredningsverktøy. Det er helt gratis og uforpliktende.

Det finnes ingen grenser for hvilke innredningsformer vi kan hjelpe deg med. Vil du ha sparring til kjøkkenet, kontoret eller vinrommet i garasjen? Er det vinkjøleskap, reoler og hyggestemning på ønskelisten din? Vi er klare til å hjelpe deg og din vinglede.

Leveringstiden fra forespørsel til endelig oppsett hjemme hos deg kan variere avhengig av prosjektets omfang. Vi har imidlertid de fleste varer på lager, og kan derfor i mange tilfeller levere i samme uke.

Totalløsning

Foretrekker du den komplette løsningen der vi tegner, innreder og monterer, kan vi enkelt klare det. I tillegg til konseptutvikling og designforslag fra våre innredningskonsulenter, kan våre dyktige montører også klare levering og montering. Da trenger du ikke å gjøre annet enn å lene deg tilbake.

Oppbevaring av vin er vår spesialitet

Vi har lang erfaring med inventar til oppbevaring av vin. Våre fagfolk er spesialister på innredning av vinoppbevaring til private, restauranter, hoteller, kafeer, vinbutikker og andre steder.

Ta en titt på våre inspirasjonssider og se hvordan andre har utført vinoppbevaringen sin.

​​​​

 

Bli kontaktet

La våre interiørdesignere kontakte deg gratis og uforpliktende i løpet av 1-2 virkedager ved å fylle ut feltene nedenfor.


Morten Olsen
Interiørarkitekt

 

 

 

 

 


 


Bli inspirert av noen forskjellige design og oppsetninger med WINEREX-vinstativ.

Se alle WINEREX-modulene her.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør