Februar utvalgte showcase

Opprettet den

Februar utvalgte showcase

Februar utvalgte showcase - når vinlagring blir kunst

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com. 

 

 

 

Kunde: Privat

Moduler & vinkjøleskap: Caverack eik vinhyller, Pevino Noble vinskap

Flaskekapasitet: ca. 200 flasker

Sted: Solrød – Danmark

 

Har du noen gang drømt om å ha din egen vinkjeller hjemme? For Martin og kona gikk denne drømmen i oppfyllelse, selv om veien dit krevde en flom!

''Det hele startet med at kjelleren vår ble oversvømmet og samlingen vår på rundt 200 gode flasker sto under vann i flere timer'', sier Martin.

Heldigvis ble hele samlingen reddet, men opplevelsen hadde satt sine spor og Martin skjønte veldig raskt at han ikke ville bekymre seg for vinsamlingen sin hver gang det regnet.

Han bestemte derfor at vinsamlingen skulle flyttes opp i stua. ''Min kones vitrineskap ble omgjort til et vinskap'', sier Martin med et smil. ''Vi er begge veldig fornøyde med denne løsningen, og det er fint å ha vinene like ved i stedet for nede i kjelleren'', legger han til.

 

Etter å ha undersøkt flere alternativer falt valget på Caverack vinstativene i eik, som er enkle å modulere opp til en hel vinvegg. Kombinert med et vinskap fra danske Pevino med plass til 141 flasker fordelt på 2 soner, ble drømmen en realitet.
 

 

Martin, som selv både er snekker og glassmester, tok ansvar for monteringen av vinskapet fra Pevino samt de elegante eikehyllene fra Caverack.

Alt er dekket med akustikkplater i eikefiner for slik at finishen får en god sammenheng med resten av huset, der de andre dørene også er i eikefiner. "Jeg har laget glasset i de øvre dørene og håndtakene på dørene selv," legger han til.

Vininstallasjon i stua er et vakkert blikkfang, det er både funksjonelt og fint. ''Det er det første du legger merke til når du kommer inn i rommet'', sier Martin.

Familien koser seg med å sitte ved spisebordet og se på hyllene. ''Den har også fått mange beundrende ord fra gjester'', legger Martin til med stolthet i stemmen.

Martin har organisert vinskapet sitt slik at det er lett å finne vinene de vil drikke. Han har inndelt det slik at det er 2-3 hyller med vin de drikker fra. Resten er årgangsviner som trenger litt ekstra tid og kjærlighet i vinskapet under riktige forhold.

Drømmer du, som Martin, også om din egen vinkjeller hjemme, la deg inspirere av Martin og vininstallasjonen hans fra Wineandbarrels.

Med de riktige hyllene og et vinskap kan du skape en unik vinopplevelse i ditt eget hjem.


Vi hjelper gjerne med å design en løsning. Vi er et team av fagfolk som alltid er klare til å hjelpe.

Prøv også vårt smarte designverktøy og innred din egen drømmekjeller.

Prøv det gratis her.
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør