Utvalgt showcase for juni

Opprettet den

Utvalgt showcase for juni

Utvalgt showcase for juni - Fra treningsrom til fornem vinkjeller

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com. 

 

Kunden: Privat

Produkt: Caverack vinhyller i brent tre

Flaskekapasitet: 180 flakser

Lokation: Storkøbenhavn - Danmark

 

 

 

Da Henrik skulle renovere treningsrommet etter en vannskade i kjelleren, så han en gyllen mulighet til å realisere drømmen sin: å skape et eget vinrom. Resultatet er et vitnesbyrd om visjon og kreativitet, bygd opp med flotte Caverack moduler.

 

Et rom med potensial


Selv om rommet bare måler 4 kvadratmeter og man må ned en trapp fra kjelleren for å nå det, føles det større takket være takhøyden på 2,5 meter. Etter vannskaden ble rommet totalrenovert, og Henrik var klar til å gi det nytt liv. Han valgte Caverack moduler i brent furu, som både er funksjonelle og gir rommet en lun atmosfære.
 

 

Personlig preg og profesjonell finish


Henrik bestemte seg for å installere LED-lister bak vinhyllene, det ga en stemningsfull belysning og fremhevet detaljene i den brente furuen. Dette var med på å skape en hyggelig og innbydende vinkjeller. For å fullføre rommet har en murer oppført veggene og lagt italienske fliser, mens Henrik selv har lagt til de morsomme treelementer fra vinkasser oppe i taket. De komplimenterer rommets rustikke sjarm.

 

Sømløs prosess og tilfredshet


Henrik samarbeidet tett med oss i designfasen, og med noen få tilpasninger ble modulene implementert uten problemer. Han er svært fornøyd med det ferdige resultatet, som ble innviet med et par flasker champagne i loungen som han har innredet til ute foran vinkjelleren. 

 


Funksjon og form


Med en romtemperatur på 16 grader ble det opprinnelige ønsket om å bruke rommet som oppholdsrom endret til fordel for en hyggelig sitteplass utenfor. Dette løsningen gjør det mulig for både gjester og Henrik selv å nyte synet av vinkjelleren sammen med et godt glass vin. 


Romme blir lagrings plass for vin som skal ligger å godgjøre seg i åren fremover, både med tanke på investeringer og ekstra gode årganger som skal få bli modne under ideelle forhold.


Henriks vinkjeller er et eksempel på hvordan en utfordring kan gjøres om til en mulighet. Med de rette materialene, kreativ tenkning og en lidenskap for vin, har han skapt et vakkert og funksjonelt rom som vil glede enhver vinelsker.

 

Hvis du har blitt inspirert og også ønsker at vi skal hjelpe deg med vininstallasjonen, står vårt team av eksperter alltid klare til å hjelpe deg. Vi har dyktige designere som kan hjelpe deg med å designe ditt favorittvinrom ut fra dine ønsker.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør