November måneds utvalgte showcase

Opprettet den

November måneds utvalgte showcase

November månads utvalda showcase - en vinoase 

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com


Årets showcase vinner en pris på 10.000 NOK.

 

Kund: Privat

Moduler: Caverack vinstall i brent furu

Flaskekapacitet: ca. 1300 flaskor

Location: Köpenhamn - Danmark

 

En elegant oase med Caverack

Å forvandle et tidligere soverom til en unik vinkjeller krever både flair og lidenskap for vin. Hos Susanne og Peter ble denne drømmen til virkelighet da de skapte vinrommet sitt ved hjelp av Caverack-designen fra Wineandbarrels. Det er lagt vekt på detaljene i vinrommet, som ikke bare er et praktisk lagringssted, men også et sted for estetikk og opplevelse.

Skjønnhet i brent furu

Vinrummet är byggt med moduler från Caverack i bränd furu. Denna detalj skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den vackra glöden samspelar elegant med de mörkgrå väggarna som tillför djup och förfining till rummet. Kylsystemet är målat i samma grå nyans som väggarna. 

Plass til lidenskap

Susanne og Peter ønsket opprinnelig bare plass til så mange flasker som mulig, men med rådgivning fra Wineandbarrels ble det også skapt plass til showhyller. Disse hyllene lar etikettene vende utover, noe som gir en visuell reise gjennom den imponerende samlingen. Uttrekkbare hyller ble også implementert for å presentere flaskene på en stilfull måte. «Vi er veldig glade for presentasjonshyllene, selv om vi allerede kunne trenge mer plass», legger Sussanne til med et smil.  
Vinrommet gjenspeiler Susannes og Peters kjærlighet til vin, spesielt deres forkjærlighet for franske viner og champagne.

Multisensorisk opplevelse

For å skape den perfekte atmosfæren er vinrommet utstyrt med et imponerende glassparti, ut mot en sittegruppe. Her inviteres gjester inn før middagen for å nyte et glass champagne og nyte utsikten til det imponerende vinrommet. Philips Hue-pærer i taket gir mulighet for justerbart lys i forskjellige farger, noe som skaper en fantastisk visuell opplevelse. Vinrommet er montert med solide låser, slik at husets tenåringer ikke forsyner seg fra i rommet på en fredagskveld.  
«Vi er veldig fornøyde med det flotte vinrommet vårt, det fungerer godt både funksjonelt og visuelt», forteller Sussanne. 
Susanne og Peters vinrom er ikke bare et sted å oppbevare vin, det er en hyllest til deres lidenskap og smak. Vinrommet er skapt med omtanke og oppmerksomhet for detaljer, og er ikke bare lukket inne, men er også en oase man kan beundre utenfra.

Om du også ønsker hjelp til å skape vinrommet du alltid har drømt om, kan du kontakte oss for en uforpliktende prat om ideer og muligheter.


Hitta inspiration till ditt vinrum här.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør