En reise gjennom lidenskap og innovasjon hos Wineandbarrels

Opprettet den

En reise gjennom lidenskap og innovasjon hos Wineandbarrels

I hjertet av Wineandbarrels' historie ligger en dyp lidenskap for vin og et urokkelig engasjement for å levere den ultimate vinopplevelsen til kundene våre. Det hele begynte i 2008 da vår grunnlegger Jakob Dau bestemte seg for å følge sin lidenskap for vin og oppbevaring av vin. Jakobs fascinasjon for vinens verden og hans ønske om å være en innovativ kjøpmann førte til grunnleggelsen av Wineandbarrels. 


Inspirert av sine egne opplevelser som kunde i vinens verden, jobbet Jakob hardt for å finne og utvikle produkter som ikke bare oppfylte, men også overgikk de forventningene som forbrukerne hadde og stadig har.  


"Vi startet med å importere vin og vinfat, og derav navnet Wineandbarrels'', forteller Jakob. Men Jakob hadde et ønske om å skape noe større og så en åpning i markedet og en mulighet til å differensiere seg fra alle de andre som solgte vin.  
"Jeg ville bruke min erfaring og kunnskap til å skape den flotteste og beste vinoppbevaringen. Det ble tydelig for meg at det var behov for mer enn bare en nettbutikk; vi måtte også skape en opplevelse." Forteller Jakob.

 

I dag er Wineandbarrels Europas ledende forhandler og distributør av vinutstyr. Fra vinskap, hyller og annet vintilbehør til vin. Nettbutikkene våre dekker hele Europa, og vi har fysiske showroom i flere byer, inkludert Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo og Düsseldorf. Som et 100 % danskeid selskap er vi stolte av vår ansvarlige tilnærming til våre mer enn 50 medarbeidere, der trivsel og arbeidsglede står i sentrum.

 

Jakobs reise i vinens verden har vært en kilde til kontinuerlig innovasjon og utvikling. Med dette formålet i tankene begynte Wineandbarrels å utvikle egne produkter og varemerker. "Vi så en mulighet til å skape noe bedre, noe som kunne endre markedet. Vi var ikke fornøyde med det eksisterende utvalget av vinskap, de var ikke gode eller stille nok», forklarer Jakob. Deretter begynte Jakob og teamet å designe og produsere egne vinskap og vinreoler, merker som Pevino, Cavecool og Caverack ble dermed født.

 

Med denne visjonen begynte Wineandbarrels å innovere på markedet for vinskap. På bakgrunn av svært tett kontakt og tilbakemeldinger fra kunder begynte Jakob og teamet å samle inn informasjon om alt det kundene manglet eller kunne tenke seg med et vinskap. «Vi samarbeidet tett med produsenter i Kina for å produsere våre egne vinskap», sier Jakob. Det var en utfordrende prosess, men det resulterte i vår Pevino-serie, som ble, og fortsatt er, en stor suksess med over 50 modeller i serien.
I dag fortsetter Wineandbarrels å være drivkraften bak innovasjon og kvalitet innen vinoppbevaring og vinutstyr. "Vi er ikke redde for å tenke stort og gå for det uoppnåelige", sier Jakob. Et av våre mål som selskap er å skape produkter som ikke bare oppfyller, men også overgår kundenes forventninger. 

 

Men suksessen til Wineandbarrels handler ikke bare om produktene, det handler også om kulturen og verdiene i selskapet. "Vi er et team, og vi støtter hverandre og spiller hverandre bedre hver dag." sier Jakob med et smil. Han arbeider ut fra tanken om at når medarbeiderne har det bra og synes det er morsomt å gå på jobb, vil suksess og profitt naturligvis følge med. 


Vi er et selskap med kolleger over hele Europa, det verdsetter vi og arbeider for å gjøre til en kvalitet i hverdagen. 

En annen sentral verdi for Wineandbarrels er fokus på miljø og bærekraft. Vi har satt sammen et utvalg dedikert til å gjøre hverdagen grønnere og jobber kontinuerlig med å redusere vårt miljøavtrykk. Dette engasjementet gjenspeiles også i våre produkter, som inkluderer verdens mest energieffektive vinskap, Pevino Imperial Eco. 

 

Wineandbarrels skiller seg fra andre selskaper ved vår grundige onboardingprosess for nye medarbeidere. I løpet av de første to månedene får nyansatte muligheten til å bli kjent med hele selskapet og bli introdusert for alle kolleger og avdelinger. Dette sikrer at alle ansatte føler seg velkommen og integrert fra starten av.

 

Jakobs reise fra å være en lidenskapelig vinelsker til å grunnlegge Europas ledende vinutstyrsselskap er en historie om utholdenhet, hardt arbeid, innovasjon og lidenskap. «Det har vært, og er heldigvis fortsatt, en fantastisk reise», sier Jakob.

Veien til suksess har ikke alltid vært uten utfordringer. Men hver utfordring har gjort Wineandbarrels sterkere og mer robust som selskap.


En stor utfordring for Wineandbarrels har vært å skape et sterkt varemerke og etablere seg som en pålitelig og faglig sterk aktør i et nisjemarked. Vi er spesialister på det vi gjør, og vi er et team av serviceinnstilte kolleger med kunden i fokus og et ønske om å gi den beste kjøpsopplevelsen. 

Wineandbarrels er store i Europa og blant de største innen vinoppbevaring. På sikt ønsker vi å være de største i verden, men vi tar ett skritt om gangen, sier Jakob med et smil. Det er imidlertid viktig at hele virksomheten utvikler seg sammen og i samme retning.


I år kommer vi til å lansere en helt ny type vinskap der kunden får enda mer å si med tanke på å kunne designe sin egen vinoppbevaring. Det blir spennende å avsløre, forteller Jakob med et glimt i øyet.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør