Salgsrådgiver og kundeservicemedarbeider

Wineandbarrels søker en kombinert salgsrådgiver og kundeservicemedarbeider

Arbeider du selvstendig og har du salg for øyet? Kan du levere pasjonert og førsteklasses hjelp til kunder som jakter det beste innenfor vinlagring og vintilbehør? Og har du lyst til å være en viktig bidragsyter til vår suksess på det norske markedet? Da kan du være deg vi leter etter til en ledig fulltidsstilling i showroomet vårt i Oslo.

Fra hovedkontoret i Danmark har Wineandbarrels blitt markedsførende innenfor vinskap, vinlagring og vintilbehør til privatforbrukene, hoteller og restauranter i hele Europa. E-handel er vår fremste salgskanal, men nå ønsker vi å utvide tilstedeværelsen i Norge via et lokalt showroom i Oslo. Slik håper vi å yte enda bedre service til alle våre norske kunder.

I kundeservice-rollen kommer du til å betjene kundehenvendelser fra hele Europa på e-post og telefon, men med et naturlig fokus på Norge. Du må derfor kunne yte førsteklasses kundeservice, og dine evner til å sette deg inn i kundens behov og kommunisere i både skrift og tale kommer på ordentlige prøver. Med tiden forventer vi at du tilegner deg bred viten og forståelse for produktene våre. Du blir del av et internasjonalt team, og du kommer til å ha regelmessig kontakt med vårt danske hovedkontor.

Gjennom rollen som salgskonsulent vil du ha daglig kontakt med nysgjerrige og engasjerte vinentusiaster som forventer en høy grad av service og kompetanse. Her vil du fungere salgs-bindeledd og -dynamo, og du sikrer at kundens ønsker og behov oppfylles. Du vil i stor grad være alene i håndteringen av kundene som besøker det norske showroomet.

Du får naturligvis grundig opplæring i alt som handler om vinkjøling, -lagring og -tilbehør. Vi vektlegger selvstendighet, pågangsmot, vitebegjær og evner til å se forretningsmuligheter.

Vi forestiller oss at du har minst to års erfaring som salgsrådgiver eller fra en tilsvarende kundeservice-stilling. Det er en fordel hvis du har teknisk interesse, erfaring med hvitevarer eller kunnskap om vin og/eller vinlagring. Gode engelskkunnskaper er en nødvendighet, og kanskje snakker og forstår du flere europeiske språk.

I tillegg til kvalifikasjoner er det viktig at du er en positiv person som ser muligheter før problemer. Du setter din ære i å assistere kunder, og du går alltid et ekstra skritt for å oppnå suksess.

Hvis du har spørsmål om Wineandbarrels eller stillingen, er du velkommen til å kontakte Jessica Thor direkte på +45 30 73 60 65. Du kan også ringe vårt norske nummer +47 23 96 66 26 og spørre etter Jessica.

Vi gleder oss til å motta og lese søknaden din så snart som mulig på: job@wineandbarrels.no. Vennligst legg ved både søknad og oppdatert CV. Vi behandler søknader og gjennomfører intervjuer løpende.