Pevino Imperial Eco er ledende innen energieffektivitet

PEVINO IMPERIAL ECO

Kjøp her

Blant markedslederne med lavt energiforbruk og lavt støynivå på bare 35 dB

50 % lavere energiforbruk

Ekstremt stillegående, bare 35 dB

31 % redusert CO2-utslipp*

ELEGANT DESIGN – FOR ALLE FLASKETYPER

Alle hyllene er fullt uttrekkbare og består av en stilfull kombinasjon av eik og svart metall, noe som resulterer i noen kjølige kontraster til flaskene dine. Som noe helt unikt ligger alle flaskene med etiketten vendt utover, noe som i tillegg til å være visuelt imponerende også gir god oversikt over flaskene dine før du åpner døren. I tillegg er hyllene designet for å romme alle typer flasker.

Innovativt vinskap designet i Danmark

Pevino Imperial Eco tilhører premiumsegmentet og er for de som ønsker å måle seg med profesjonelle og virkelig ønsker å skjemme bort vinen sin. Vinskapene leveres med markedets beste kompressor som sikrer et konstant lavt støynivå på 35 dB, noe som gjør det ideelt å plassere dem på et fremtredende sted i hjemmet. 

Lavt støynivå

Pevino Imperial Eco har ikke bare forbedret energiforbruk. Det er også blant de mest stillegående vinskapene på markedet med bare 35 dB, noe som halverer støynivået fra tidligere modeller. Vinskapet er derfor ideelt til stuen eller kjøkkenet, der du kan nyte den vakre utsikten til flaskene dine.

Ditt fremtidige vinskap

Pevino Imperial Eco er markedsledende med lavt energiforbruk og lavt støynivå (35 dB). 
Plass til 96 flasker av alle slag, fra champagne til bordeaux. Du kan justere temperaturen mellom 5-18°C avhengig av om det er et vinskap med enkel eller dobbel sone.

Legg i kurv

*Basert på danske beregninger.

MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør