PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

la Sommelière

Innovativ teknologi og originalt fransk design

Franske La Sommelière er en av Europas største produsenter av kvalitetstilbehør til vin!

Innovative vinskap fra Frankrike

Franske La Sommelière har siden 1995 designet og produsert noen av markedets beste løsninger innenfor vinlagring. Firmaet er kjent for innovative løsninger og et stort produktutvalg til både profesjonelle og private vinentusiaster. La Sommelières praktiske «vintersystem» er et utmerket eksempel på produktenes nyvinninger. Systemet fungerer ved romtemperaturer mellom 5-38 grader og sørger for at du trygt kan la vinskapet stå i et uoppvarmet rom, for eksempel kjelleren eller garasjen, uten at temperaturen i skapet endrer seg.

 

La Sommelière inndeler vinskapene deres i tre serier med hver sin profil:

Service 

I disse skapene får du La Sommelières høye kvalitet til en attraktiv og konkurransedyktig pris. Skapene kommer med én eller to kjølesoner, UV-fritt glass i dørene, LED-display og anti-vibrasjonssystem. Serien tilbyr vinskap med plass til 16-121 flasker.

Tradition

Tradition-serien er skreddersydd til langtidslagring av eksklusiv vin. Serien består av vinskap med én kjølesone som sikrer en perfekt og stabil temperatur til vinflaskene dine. Vinskapene kommer i ulike størrelser, alt etter behov, med plass til alt fra 77 til 248 flasker. Skapene kan fås enten med glass- eller massive dører.

Prestige 

Denne serien er særlig utviklet for å tilfredsstille den mest kresne vin-connoisseurs behov for optimale lagringsforhold, sikkerhet og nye teknologiske løsninger. Serien inkluderer vinskap med multisoner og fås med plass til 21 til 329 flasker, enten med glass- eller massive dører. La Sommelières Prestige-vinskap har alle det innovative «vintersystemet» som beskytter vinen din i kalde rom, lås og temperaturalarm (visuell og audio).

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør