Vinobox

Vinobox X-Serie tilbyr Norges beste priser på vinskap i høy kvalitet.
Vinskap som passer til akkurat deg - Vinobox´ X-serie oppfyller de flestes behov

Vinskapene i Vinobox´ X-serie forsøker å gjøre det enkelt for forbrukeren å velge. Du behøver kun å ta stilling til tre kriterier for å finne svaret på hvilket skap som passer best til deg.

1. Velg riktig størrelse
Vinskapene finnes i tre størrelser som måles ut fra høyde og hvor mange bordeaux-flasker skapet har plass til.

Den minste modellen har plass til 40 flasker i et skap som er 83 cm høyt. Medium-modellen på 143 cm rommer 110 flasker mens du i det største skapet på 180 cm kan få plass til 168 - 200 flasker.

2. Velg utseende
Vinskapene fra Vinobox finnes med to ulike fronter, svart eller rustfritt stål. Alle kabinettene er i øvrig svarte på sidene, toppen og innvendig - det er kun fronten som varierer.

Bemerk at det er nyanser omkring håndtakene som du bør være klar over før du beslutter deg. På den svarte modellen er håndtaket inkorporert i selve rammen, hvilket gjør det tilnærmet usynlig, mens det på ståldøren er fastmontert og blir et tydelig element i skapets design.

3. Velg antall kjølesoner
Har du bruk for én eller to kjølesoner? Den enkleste måten å bestemme dette på er ved å være bevisst om hva du skal bruke skapet til.

Vinskap med én temperatursone har, som navnet antyder, samme temperatur i hele skapet. Skap av denne typen brukes mest til langtidslagring hvor vinen bør oppbevares ved en stabil temperatur omkring 11 - 16 grader.

Skapene med to soner er hovedsakelig ment som serveringsskap med mulighet for oppbevaring. Her kan du velge en temperatur på 10 - 18 grader i skapets øverste del og 5 - 10 grader i den nederste delen. Dermed kan du ha et sortiment av serveringsklare hvitvin, musserende vin eller dessertvin i den kjøligste sonen og et lager av lekker rødvin i den mildere halvdelen.

Fast inventar
Når du har tatt stilling til de tre kriteriene nevnt ovenfor kan du glede deg over at alle Vinobox-modellene naturligvis også har en lang rekke standardutstyr og -funksjoner:

  • Konstant temperatur med innebygget vifte.
  • UV-beskyttet glassdør.
  • Minimalt med rystelser - kjølekompressor montert på vibrasjonsdempende gummi.
  • Fullt utstyrt med uttrekkshyller i tre.
  • Låsbare dører på de to største modellene (110 og 168/200 flasker).
  • LED-belysning som slås av og på med en bryter på de to største modellene. På den minste modellen slås lyset automatisk på når døren åpnes.
  • Overvåkning - digitalt display med temperaturkontroll og indikatorlys.
  • Stillegående - lavt desibelnivå takket være moderne kompressorteknologi.
  • Verdi for pengene. Vinobox er blant skapene som tilbyr størst kapasitet for pengene.