Tilbud vinstativ


Her på siden har vi samlet  de beste tilbudene på demomodeller, utgåtte varer og prototyper.

{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.Energy}}
{{text.AVAILABLE_FROM}} {{product.ExpectedDeliveryTime}}

Her finner du en oversikt over våre beste tilbud på vinstativ slik at du raskt og enkelt kan få et overblikk over samtlige vinstativ som vi har kuttet prisene på.

Rabatten gjør at du her kan få fingrene i et vinstativ hvor du får full valuta for pengene.

Beste kjøp

Prisene på vinstativene på denne siden er redusert med så mye at du kan være garantert å gjøre et kupp. Grunnen til avslagene varierer, men skyldes ofte at vi behøver mer plass i butikken og derfor arrangerer et "kontinuerlig" ryddesalg. Noen ganger finner du også utgående modeller hvor prisene har blitt redusert kraftig.

Vinstativ som demomodeller

Vinstativene som er markert som demomodeller har vært en del av utstillingen i den fysiske butikken vår utenfor København eller vært med på messer som utstillingsstativ. Demovarene er fantastiske tilbud som ikke feiler noe annet enn et bruksspor eller to. Noen ganger er det umulig å se forskjell mellom et nytt stativ og en demomodell, bortsett fra det betydelige avslaget i prisen vel og merke.

 

Som regel følger ikke den originale emballasje med på demomodellene, tilgjengeld er vinstativene ofte ferdigmontert slik at du ikke behøver å bekymre deg om, og bruke tid på, det. Detaljene om de enkelte produktet står beskrevet når du klikker på annonsen. Vi sørger selvfølgelig for å pakke varen forsvarlig slik at den kommer trygt frem til deg. Prisavslag på vinstativ kan også skyldes småskader på emballasjen etter transporten fra produsent til vårt lager.

 

Her kan du altså gjøre et virkelig godt kjøp hvis du kan klare deg uten originalemballasjen.

Vinstativ som prototyper

Da vi ofte deltar i utviklingsfasen av nye vinstativ kan du noen ganger være heldig å gjøre en god handel på en av våre prototyper.

Prototypene fungerer naturligvis perfekt, og her får du også virkelig mye for pengene.

Demovarer og reklamasjon

Dersom du kjøper en tilbudsvare eller demomodell gjelder naturligvis de samme kjøpsvilkårene som ved alle våre andre vinstativ.