Tilbud vinkjøleskap


Demomodeller, utgåtte varer og prototyper. Her finner du massevis av gode tilbud.

{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.Energy}}
{{text.AVAILABLE_FROM}} {{product.ExpectedDeliveryTime}}

På denne siden finner du våre beste tilbud på vinskap samlet på ett sted slik at du raskt kan skaffe deg overblikk over samtlige vinskap hvor vi har redusert prisene.

De flotte rabattene gjør at man trygt kan si at her får du mye valuta for pengene!

Beste kjøp

Grunnen til at vi har barberet prisene grundig kan variere, men tilbudene oppstår ofte som følge av at vi skal rydde ut av butikken og gjøre plass til nye varer eller at flere av skapene er utgåtte modeller. 

Vinkjøleskap som demomodeller

Vinskap med merkelappen "demovare" inkluderer skap som har vært en del av utstillingen i butikken vår i Hillerød utenfor København eller vært med som demonstrasjon på messer. Blant demovarene finner du særlig gode tilbud, og skapene feiler i all hovedsak ingenting bortsett fra en enkelt risse eller to i overflaten. Noen ganger fremstår skapene også som helt nye hvor du ikke kan se noen forskjell annet enn et nedslag i prisen. 

Vanligvis medfølger ikke den originale emballasjen sammen med demomodellene, noe som er med på å forklare den lave prisen. Vi sørger naturligvis for å pakke varene forsvarlig igjen slik at de kommer trygt frem til deg. Prisavslag på noen av vinskapene kan også skyldes småskader på emballasjen etter transporten fra produsent til vårt lager i Danmark.

Her finner du med andre ord riktige gode kjøp hvis du kan unnvære den originale emballasjen.

Demovarer og reklamasjon

Dersom du kjøper en tilbudsvare eller demomodell gjelder naturligvis de samme kjøpsvilkårene som ved alle våre andre vinskap.