Pevino Pro


Vinkjelleren du ikke behøver å grave ned - dansk design

Alt i ett skap - vinkjelleren som ikke behøver å graves ned

Drømmer du om en ekte vinkjeller, men begrenses av plassmangel? Kanskje har du heller ikke mulighet for å grave ut til ny kjeller? Da har vi løsningen på problemet ditt.

PeVino Pro-serien er det ultimate innenfor vinskap til den kresne vinentusiasten. Her får du alt du behøver, pluss litt til, samlet i ett kabinett. I tillegg ser det hele meget elegant ut.

Avhengig av modell kan du oppbevare hele 280 - 320 flasker. Nærmere et walk-in-vinskap enn dette kommer du ikke.

Få det som du vil

Pevino Pro-skapene kommer i tre forskjellige farger: Stainless steel, Black titanium og Rose gold.
Hele konstruksjonen oser av kvalitet, stabilitet og eksklusivitet blant annet gjennom massive håndtak i samme materiale og farge som resten av skapets elegante ytre.

Den høye kvalitet sørger for at skapene blir et naturlig blikkfang, men på en distingvert og eksklusiv måte. Det frittstående skapet forteller at eieren er bevisst om hvordan han best tar hånd om en vinsamling og at han ikke går på kompromiss med dette.

Elegant innredning

Du kan velge mellom syv fastmonterte hyller i hele skapets bredde eller 14 uttrekkshyller i halv bredde.

De eksklusive hyllene er laget av massiv bøk og uttrekkshyllene er montert på teleskopskinner med kulelager i stål. Hyllene glir smidig og problemfritt slik at du uproblematisk kan trekke hyllen helt ut og få et overblikk over alle vinflaskene i skapet.

Til alle skapene medfølger minst én visningshylle hvor flaskene står halvt oppreist slik at man tydelig kan se etiketten. Korken er selvfølgelig fortsatt i kontakt med vinen også i denne posisjonen.

Overlegen belysning

Belysningen i alle skapene kommer fra UV-frie LED-lyslister. Velg mellom dimbar belysning i fem forskjellige farger (hvit, gul, blå, grønn og lilla) alt etter humør og anledning. PeVino-skapene er for øvrig de eneste på markedet som leveres med dimbar belysning i så mange fargealternativer.

Alle justerbare funksjoner som temperaturkontroll og belysning er datastyrt og innstilles via en LCD-skjerm på det eksklusive kontrollpanelet som er montert inne i skapet.

Et godt fundament

Alle skapene leveres med låsbare dører og UV-beskyttet dobbeltglass. Skapene kan integreres i for eksempel kjøkkenet og har individuelt justerbare bein for optimal montering.

Kjølerommet er på 860 liter og kan innredes til å kunne oppbevare hele 320 flasker vin.

Alle modellene kommer med to vifter, antifrostsystem, varmesystem og aktivt kullfilter for ren lufttilførsel og -sirkulasjon.

Vinskap to soner

Du kan velge modeller med én eller to kjølesoner. Den kalde sonen sørger for serveringsklar hvitvin, rosévin, bobler og dessertvin mens den mildere sonen gir kjellerkald rødvin som kun skal ha litt tid i glasset eller karaffelen for å nå perfekt serveringstemperatur. Alle PeVino-modellene har et innebygget varmesystem til skap som står plassert i kalde rom.

PeVino Pro-skapene er som utgangspunkt ikke beregnet til innbygging, og slett ikke i den forstand eksterne skapdører monteres på vinskapene.

Vinkjeller i tredje etasje

Bor du i en leilighet i tredje etasje, og tror familien under har litt problemer med at du installerer en vinkjeller i leiligheten deres, tilbyr PeVino Pro deg den optimale mellomløsning.

Pro-modellene er det ultimate vinskapet til din vin.