Napoleon - Håndlaget sabel

Modell/varenr.: WBC600

1.799 NOK

Klarna
Frakt for dette produktet 89 NOK (Forventes på lager d. 03/10/2022)
2 års garanti
28 dagers angrerett

Denne champagnesabelen er en håndlaget kopi av infanterisabelen i Napoleons hær. Leveres i en elegant trekasse.

Sabelens sverd er laget av høykvalitets forkrommet stål.

Sverdlengde: 57 cm
Lengde m/håndtak: 68 cm

Sabelen må kun benyttes til å åpne champagneflasker med og bladet må ikke slipes. Vedlikehold i stedet med et tynt lag syrefri olje.

Det å åpne en champagneflaske med en sabel er både morsomt, spektakulært og noe som vekker oppsikt ved enhver festlig anledning.

Vi anbefaler at du bruker baksiden av bladet (den tykkeste kanten) når du åpner champagneflasken for å unngå skader på bladets tynne side. Napoleon brukte samme metode, dog mest for at den skarpe siden alltid var klar til kamp.

Slik åpner du en champagneflaske med sabel
En champagnesabel er et «must» til deg som gjerne vil åpne boblene med stil. Utfordringen er å få sabelen til å kjøre langs med flasken og treffe flaskekragen nøyaktig der hvor glasset i flasken møtes. På dette stedet kan du spotte en tynn strek som går hele veien fra topp til bunn, og du skal «bare» bruke et hurtig og presist sving. Faktisk skal det ikke særlig mange krefter til, det viktige er at du treffer det riktige stedet. Treffer du riktig vil undertrykket i flasken få glasset til å knuse. Alle glasspartiklene skytes ut sammen med korken.

Når du åpner en champagneflaske med sabel sikrer du også at eventuelle gjærrester i halsen/korken ikke ender i champagnen. Boblene kommer av at vinen gjærer ferdig inne i flasken og det vil derfor alltid finnes noe gjærrester som dog er helt ufarlige.

Lykke til!

Spesifikasjoner

Produsent -

Dimensjoner

Høyde (cm) -
Bredde (cm) -
Dybde (cm) -
Dørbredde (cm) -
Vekt (kg) 2
Antall hyller/skuffer -
Vintillbehør kategori Champagne
Vintilbehør type Champagnesabler