Swisscave


Til deg som gjerne vil ha fatt i et luksusvinskap med de beste egenskapene. Swisscave byr på flott design, uttrekkshyller på kulelager i stål, lavt energiforbruk og lite støy.

Vinskap de luxe
Swisscave-skapene er utviklet og designet i Sveits og er vinskap for deg som vil ha et produkt laget med presisjon og omtanke.

Swisscave lager luksuriøse vinskap i den beste kvalitet, blant annet flotte uttrekkshyller på kulelager i stål som gjør det å finne frem til den riktige vinen til en elegant øvelse.

Stillegående
Vinskapene til Swisscave kan også skryte av et svært lavt støynivå. Med kun 35 desibel er skapene blant markedets mest stillegående vin kjølere.

Aktiv luftfukting og innebygget varmeelement
Et vinskap fra Swisscave inkluderer også aktiv luftfukting. Dette er svært beleilig hvis vinskapet er plassert i et tørt rom og forhindrer at flaskekorkene tørker ut.

Har du plassert vinskapet ditt i et kaldt rom, la oss si i garasjen, kan det ofte kan være problemer med luftfuktigheten om vinteren. Her vil du ha bruk for både ekstra luftfuktighet og et innebygget varmeelement som kan holde en jevn temperatur i skapet vinteren igjennom.

Et skap fra Swisscave har selvfølgelig begge deler.