Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Eksklusive

Elegante modul-vinstativ som er tappet sammen. Våre mest eksklusive vinstativ til deg som vil ha det beste til deg selv og til vinen din.

Vinstativene fra Winerex er blant våre mest eksklusive vinstativ og kan kombineres på utallige måter. Dersom du ønsker et unikt og uforpliktende innredningsforslag tegner jeg det gjerne for deg. Klikk her hvis du vil kontaktes.

 » Morten - Innredningskonsulent og møbeldesigner 

 

 

Eksklusive vinstativ

Dette er «créme de la créme» innenfor vinstativ. Denne eksklusive serien er utviklet og designet av den danske møbeldesigneren Christian Moldow og laget av de beste materialer med en unik sans for enhver detalj.

Vinstativene er utviklet på bakgrunn av lang erfaring i vin- og møbelbransjen og de eksklusive stativene er fylt med elegante detaljer i både konstruksjon og design.

Variasjonsmulighetene er mange slik at du kan innrede vinkjelleren din nøyaktig som du går og drømmer om. 

Snekret vinstativ

Alle stativets detaljer er nøye gjennomtenkte og løsningene ligner små åpenbaringer når øyet faller på de eksklusive vinstativene. Alt er tappet sammen bortsett fra enkelte forbindelser hvor en usynlig treplugg hjelper til. Disse vinstativene er så flotte at man ikke kan unngå å bli forelsket i dem.

Som du sikkert har erfart er den beste måten å se på møbler ved å berøre dem. Følesansen forteller mer om kvaliteten enn hva øyet kan og Moldows vinstativ tåler definitivt å bli «sett» med hendene. Alle sammenføyningene er perfekt utført og både kanter og hjørner har blitt pusset slik at de fremstår luksuriøse når du rører dem.

Dette er dansk design, når det er best.

Flotte vinstativ

De elegante vinstativene er laget av massivt kvalitetstre som forvandler vinkjelleren din til hjemmets flotteste rom.

Stativene er oppbygget som moduler som du kan kombinere etter eget ønske og modulene kan utbygges både i bredden og i høyden.

En helt spesiell detalj som det er verdt å legge merke til er at alle flaskeholderne er utformet som en silhuett av en vinflaske.

Vinstativ i praktisk modulløsning

Moldow Wineracks leveres i flate, plassbesparende kasser hvor de ferdigmonterte delene til vinflaskene ligger sammen med over- og underdelene som skal stabilisere konstruksjonen.

Du må derfor selv montere de siste delene av modulene, men dette er enkelt og kommer ikke til å gå utover det endelige resultatet - luksuriøse vinstativ med praktiske og brukervennlige detaljer som gjør stativene til det optimale lagringssted for dine vinflasker.

Spesialbygget vinstativ

Med de spesielle «expansion racks» kan du utvide med flaskesøyler til modulene og på den måte skreddersy vinstativene slik at de passer helt perfekt i nettop din vinkjeller.

Du finner moduler til hjørner, til hel- eller magnumflasker og til hele kasser hvor kassene plasseres på elegante uttrekkshyller.

Modulen «Cigar» er designet med en hylle hvor det er plass til en humidor til sigarene dine. Både sigarer og vin har godt av å lagres under tilnærmede like forhold; høy luftfuktighet og stabil temperatur. Dette sikrer en optimal og stabil utvikling av de lekre produktene. Humidoren må du til gjengjeld selv sørge for.

Håndlaget vinlagring

Med modulene fra Moldow Wineracks får du det beste fra to verdener; et spesialdesignet, men samtidig meget eksklusivt vinstativ.

Som en ytterligere lekker detalj har vi lyst til å nevne bordplatene som er beregnet til å monteres oppå modulene og komplementere vinstativet på en elegant måte.

Vinstativ til halvflasker

Enda smartere og helt unike er de geniale «stigene» som også kan monteres oppå en modul. Disse kommer i tre forskjellige lengder til å legges over én, to eller tre moduler og «trinnene» er vakkert utformet som flasker. På denne måten kan du på toppen av de eksklusive Moldow-stativene tilføye en ekstra vinhylle.

Avstanden mellom «trinnene» er noe mindre enn i selve vinstativet. Dette gjør at du også kan plassere halvflasker og/eller dessertvin hyllen.

Vinstativ i flere tresorter

Vinstativene fra Moldow Wineracks er spesiallaget kvalitetshåndverk og finnes som utgangspunkt i tre tresorter. Basismodellen er eik, deretter kirsebærtre og den mest luksuriøse modellen lages i teak. De tre sortene kan alle leveres oljebehandlet hvis dette er ønskelig.

Eik er standard lagervare mens kirsebærtre og teak leveres på bestilling og har en leveringstid på ca. 3-4 uker.

Dersom du har andre ønsker om spesielle tresorter er dette også mulig. Kontakt oss for en prat og utarbeidelse av et tilbud.

Innred din eksklusive vinkjeller

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker hjelp eller rådgivning i forbindelse med innredningen av vinkjelleren med disse unike vinstativene.

I løpet av kort tid finner du også de eksklusive Moldow Wineracks-stativene i vårt online innredningsverktøy på hjemmesiden. I tillegg står også våre dyktige håndverkere klar til å tilpasse vinstativene nøyaktig etter dine ønsker.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..