PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

Inspirasjon til vinterkos

Opprettet den

Inspirasjon til vinterkos

Vinteren er over oss, og selv om det kan være nok så hyggelig med utendørsaktiviteter i regn og sludd, er det alt annet like gunstig å ha et par backupplaner i form av ting å gjøre innendørs. Her hos Wineandbarrels vil vi gjerne komme med vårt forslag til hva du kan fordype deg med når kulden og regnet banker på døren, og du aller helst bare vil holde deg inne.

puzzles water and wine

 

 

 

Pusle med vinpuslespill:

Det er mange måter å kaste seg ut i vinens verden på, og selv om de fleste av oss nok ville dra på en vinreise eller bare åpne en masse flasker vin fra forskjellige steder i verden, så er det jo dessverre ikke alltid at det er verken tid eller økonomi til det.

Heldigvis finnes det andre måter å få seg en vinøs opplevelse på, og det kunne f.eks. med et vinrelatert puslespill og ideelt sett med et glass vin i hånden!

Disse vinpuslespillene representerer forskjellige områder og land i vinens verden og fokuserer på de viktigste vindistriktene i de enkelte landene.

Du kan for eksempel lære mer om både de klassiske vinlandene som Frankrike og Italia, men også mer spesifikke områder som Champagne og California, og hvis du liker sterkere saker, finnes det også en versjon med whisky fra Skottland.

Felles for alle vinpuslespillene er at de dykker ned i den lokale geografien, slik at du i fremtiden aldri er i tvil om hvor Piemonte ligger eller hvilke druer man benytter i Bordeaux.

I tillegg er det også inspirasjon til matsammensetninger, slik at du alltid vet hvilken mat Pinot noir går til, eller hvorfor du bør drikke Shiraz til pepperbiffen din.

Puslespil - Spania

Puslespil - Frankrike

Puslespil - Australia

 

 

 

 

 

Bli Nezvis med vinen din:

Få ting utvikler duftsansen din som et vinduftsett fra Le Nez du Vin.

Duftsettene kommer i flere versjoner, og felles for dem alle er at de fungerer som en vinguide som hjelper deg til bedre å forstå vinen din og bringer din indre vindørd til live.

Du kan blant annet bruke denne guiden som forberedelse til neste vinsmaking eller restaurantbesøk, eller bruke den som inspirasjon neste gang du skal matche en bestemt matrett med en spesifikk vin (eller omvendt).

De forskjellige vinduftsettene henvender seg både til den aspirerende sommelieren og amatører så vel som profesjonelle.

Du kan bli klokere på de forskjellige karakteristiske duftnotene i rød- og hvitvin, men også på de feilene som uunngåelig kan oppstå i vin, f.eks. kork og oksidering.

Vindussettene er for deg som ønsker å sette ord på både hva du kan lukte og hva du kan smake.

De fleste kan lese seg til at en Chardonnay fra Bourgogne kan ha noter av smør, eller at bruk av nye eikefat gir en utpreget smak av vanilje, men med disse vinduftsettene lærer du å identifisere både duften og vinen allerede før du smaker.

Le Nez du Vin - Duftsett Duo 24 aromaer - Jean Lenoir

Le Nez du Vin - Duftsett hvidvin 12 aromaer - Jean Lenoir

Le Nez du Vin - Masterkit 54 aromaer - Jean Lenoir

 

Hvis du mangler yderligere inspiration til, hvad vintermånederne skal gå med, så har vi også et stort udvalg af champagnesabler, glas, proptrækkere, vinbøger, mm..

Hvis du trenger ytterligere inspirasjon til hva vintermånedene skal gå med, har vi også et stort utvalg av champagnesabler, glass, korketrekkere, vinbøker m.m.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør