Julegaveinspirasjon

Opprettet den

Julegaveinspirasjon

Har du fortsatt ikke fått noen ønskeliste fra venner og familie? Er ønskelistene deres ikke spennende eller kreative nok? Eller kanskje du ikke orker alt julestresset i år? Frykt ikke!

Vi i Wineandbarrels vil gjerne hjelpe deg med litt inspirasjon i førjulstiden, slik at du kan bruke mer tid på familien, matlaging, julepynt og julekos.

Vi har gjort det enkelt å få oversikt over de ulike gavemulighetene ved å dele de ulike temaene inn i ulike prisklasser, slik at du kan finne noe til enhver anledning, enten det er den store julegaven som skal ligge under treet eller en liten oppmerksomhet til vertskapet for juleselskapet.

 

 

Til ham: Ikke ta det ille opp, men vi tør å påstå at menn er litt vanskeligere å kjøpe gaver til enn kvinner. Dessuten er det ikke alltid ønskelisten er lang nok eller kommer i tide, så her er litt gaveinspirasjon som sannsynligvis vil få de fleste menn i julestemning.

$: Vagnbys Wine Decantiere 7-1. Denne kule og elegante multifunksjonsstopperen sørger for en god vinopplevelse under åpning, helling og pusting, og kan til og med brukes til å spare restene til neste dag.

$$: Mensolas vinhylle for 60 flasker i svartbeiset furu. Her får mannen i huset muligheten til å bli dagens helt ved å sette sammen et vinstativ til all julevinen, mens resten av familien lar seg underholde ved å lene seg tilbake og se på monteringsprosessen.

$$$: Vagnbys champagnesabel. Det er vanskelig å finne en mer elegant champagnesabel enn denne. Sabelen kommer i vakkert rustfritt stål, er perfekt balansert og lett å bruke med sin beskjedne vekt på bare 550 gram. I tillegg er bladet vakkert avrundet og overhodet ikke skarpt, noe som fjerner risikoen for kuttskader. En fin og praktisk trekasse følger med, slik at den passer perfekt under juletreet. Med andre ord vil mottakeren av denne champagnesabelen være godt rustet til å sable seg inn i det nye året.

 

 

 

 

 

Til henne: Du finner selvfølgelig også noe til kjæresten, kona, mor, søster, tante og bestemor.

$: Vinglass Schott Zwiesel Prizma. Disse vakre og elegante vinglassene finnes i forskjellige typer og kan brukes til å servere hvitvin, rødvin eller musserende vin. De kommer også i sett med to glass, til en romantisk middag for to eller i en pakke med seks glass til et koselig middagsselskap med venner og familie.

$$: Rogaska karaffel. En vakker og elegant munnblåst karaffel i krystallglass. Den vil gjøre vinopplevelsen komplett, samtidig som den lar vinen puste, og den har til og med plass til to flasker vin (eller én magnumflaske).

$$$: Champagnekork som bord eller taburett. Denne estetisk vakre champagnekorken er et perfekt tilskudd til både det moderne og klassiske hjemmet. Den er perfekt som et frittstående kunstverk, men den er faktisk også ganske god å sitte på.

 

 

 

Til vineksperten: Kjenner du noen som virkelig bryr seg om vin, som arbeider med vin eller gjemmer på en sommelier inni seg, så har vi mange spennende, kule og praktiske gavemuligheter her.

$: Winesave Pro. Med denne praktiske konserveringsanordningen i sprayform kan du ta vare på vinrester i flere måneder etter at flasken er åpnet. Perfekt for å dele vinopplevelsen utover flere dager.

$$: Le Nez du Vin aromasett fra Jean Lenoir. Dette spennende og pedagogiske aromasettet er den perfekte gave til enhver aspirerende sommelier eller som en sosial aktivitet neste gang du organiserer et middagsselskap. Denne utgaven fokuserer på de vanligste feilene i vin. Du kan bli klokere på hvordan eddik, svovel og kork lukter når det er tilstede i en vin. 

$$$: Ungarsk eikefat til 10 liter. I dette flotte og imponerende eikefatet kan du oppbevare opptil ti liter av favorittdrikken din. Det kan for eksempel være hjemmelaget øl, gin eller snaps, eller hvis du bare vil heve nivået på en vanlig vin. Inkl. stativ, plugg og tappekran.

 

 

 

 

 

Vert-/vertinnegave eller mandelgave: I julen er det ofte mange sosiale arrangementer hvor det er koselig å ta med en gave til vertskapet. Her har vi også gjort det enkelt ved å komme med forslag i ulike prisklasser.

$: Vinplakat fra Brushery. Her er en ideell mulighet til å ta med en personlig gave til vertskapet, som kanskje har bodd eller reist i et bestemt land eller som alltid har hatt planer om en vinreise. Plakatene kommer i to forskjellige størrelser og inneholder navnene på de mest kjente vinregionene i et bestemt land eller område.

$$: Vagnbys champagnesett i 3 deler. Her har du utstyr du kan bruke til både å åpne, helle og ta vare på champagnen (eller andre typer musserende vin). Nå som nyttårsaften nærmer seg, er dette et must-have for enhver champagneelsker.

$$$: Schott Zwiesel Air Sense rødvinsglass. Disse elegante og praktiske rødvinsglassene er munnblåst og har en integrert dekanteringskule inne i glasset, som fungerer som et ekstra pust for vinen.

 

 

 

Luksuspresangen: Julen er også tiden for å være ekstra sjenerøs med venner og familie, eller (enda bedre) seg selv. Derfor har vi også litt inspirasjon til de som virkelig har fortjent en spesiell gave eller som har vært ekstra snille i år.

Vinbok – The Impossible Collection of Wine. Her har du en unik mulighet til å dykke ned i alle vinene som du skulle ønske deg å smake på hvis du bare fikk sjansen. Vi anbefaler på det sterkeste å kombinere lesingen med et glass vin!

Barskap. Det perfekte møbelet til alle vinkjellere, en mancave eller et hobbyrom. Vær oppmerksom på at produktet ikke inneholder alkohol.

Retro vinskap fra Cavecool. Retro er den nye sorte og sort er den nye retro. Derfor er dette enkle og søte lille vinskapet helt logisk, med plass til opptil 19 flasker og med et lavt støynivå.

 

 

Julehygge: Når det er tid for julehygge og kvalitetstid med familien anbefaler vi et av våre fargerike, pedagogiske og underholdende vinpuslespill. De kommer i flere utgaver og du finner alt fra skotske whiskydistrikter til solrike California, fra ville Australia til klassiske Champagne. Felles for alle puslespillene er at de gir interessant informasjon om regioner og druer, og tips om mat som passer til. De passer perfekt for pusling med et glass vin eller scotch i hånden. Se hele utvalget av puslespill her.

PS: Husk at du kan få gaven pakket inn av én av våre søte julenisser til 12 kroner (!).


Kommentar(er) 1

  • Nira Shalom
    Nira Shalom

    Hei, jeg er NIRA SHALOM, jeg er her ute for å spre disse gode nyhetene til hele verden om hvordan jeg fikk tilbake min eks-kjærlighet. Jeg holdt på å bli gal da kjærligheten min forlot meg for en annen jente forrige måned, men da jeg møter en venn som introduserer meg for Baba Wale da Wiseman, den store budbringeren, fortalte jeg problemet mitt til Baba Wale om hvordan min eks-kjærlighet forlot meg og også hvordan jeg trengte å få jobb i et veldig stort selskap. Han sa bare til meg at jeg har kommet til det rette stedet hvor jeg vil få mitt hjertes ønske uten noen bivirkninger. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, etter at det var gjort, i løpet av de neste 2 dagene ringte min kjære meg på telefonen og sa unnskyld for at jeg levde før nå, og også i løpet av den neste uken etter at kjærligheten min ringte meg til be om tilgivelse, jeg ble innkalt til intervju i mitt ønskede selskap der jeg trengte å jobbe som veileder. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden om hvordan Baba Wale hjelper meg å oppfylle mitt hjertes ønske. Baba Wale er en spesialist på alle slags trollformler og god magi. Hvis du trenger noen form for hjelpekontakter, Baba Wale, på følgende e-postadresse: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Takk meg senere

    Svar

Skriv kommentaren din

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..